Субота, 20.04.2024, 12:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 17 » ТЕМА
10:50
ТЕМА

В автобусах Івано-Франківська запровадять обов’язкові квитки
Керівник департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак повідомляє, що від мешканців Івано-Франківська надходить багато скарг на те, що ціни на перевезення у громадському транспорті зросли, а якість надання послуг не змінилася. Зокрема скаржаться, що водії не видають квитки, завчасно сходять з маршрутів, відсутня потрібна інформація в салонах автобусів тощо.
„Виконавчим комітетом прийнято рішення про впровадження з 1 вересня обов’язкових квитків. Розробляється типовий зразок майбутнього квитка, кожен квиток матиме серію, номер, відповідний захист тощо. Ми хочемо, щоб по квитку видно було, що людина побувала саме в Івано-Франківську. Тому до розробки дизайну квитка вирішили залучити ініціаторів проекту „Тепле місто”, – каже Михайло Смушак.
Він також повідомляє, що кожного місяця водії здаватимуть звіти про реалізовані квитки і будуть зобов’язані видавати квитки тільки визначеного зразка, бо інші вважатимуться недійсними.
Окрім того, у кожному автобусі встановлять компостери, і пасажири повинні будуть компостувати отримані квитки.
За порушення нових правил відповідатимуть як перевізники, так і пасажири. З перевізниками розриватимуть угоду після трьох випадків порушень, зафіксованих контролерами. А з пасажирів за проїзд без квитка стягуватимуть штрафи в 20-кратному розмірі від вартості проїзду.
На даний час у департаменті розробляють інформаційні табло, які з’являться на кожній зупинці і інформуватимуть про графіки руху автобусів.
А для того, щоб контролювати перевізників, департамент оголошує конкурс на визначення фірми, що буде обслуговувати GPS-навігатори, які встановлять у міських автобусах.

На Прикарпатті готувався теракт?
14 червня у ході відпрацювання заходів із захисту об’єктів газотранспортної системи України, розташованих на території Івано-Франківської області, співробітники Долинського міжрайвідділу обласного Управління СБ України поблизу Газопереробного заводу у місті Долина виявили 50 артилерійських снарядів часів Другої світової війни калібру 57 мм.
Встановлено, що артилерійські снаряди з капсулами-детонаторами та вибуховою речовиною були попередньо складені у поліетиленові пакети і приховані під тонким шаром ґрунту зловмисниками з невідомою наразі для правоохоронців метою.
У даний момент органи ДСНС проводять вилучення та знешкодження снарядів. Місце знаходження артснарядів взято під цілодобову охорону.
Цього ж дня СБУ виявлено ще 6 артилерійських снарядів калібру 120 мм поблизу ділянки газогону Уренгой-Помари-Ужгород на околиці смт. Вигода. У цьому випадку обійшлося без стороннього втручання – снаряди лежать на відстані 20 метрів від газогону ще з часів Другої світової. Місце знаходження снарядів взято під охорону, працюють вибухотехніки, – повідомили в прес-службі УСБУ в Івано-Франківській області.

Переглядів: 621 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]