Середа, 24.04.2024, 18:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 29 » ТЕМА
09:23
ТЕМА

vox populi

Чи позначились останні політичні події на вашій роботі?
Ірина, приватний  нотаріус:
– Звісно, позначились. Кількість звернень громадян за нотаріальними послугами значно знизилась. Люди приходять вчиняти тільки ті дії, які вкрай необхідні, а все, що пов’язане з нерухомістю, наче завмерло: люди не знають, чи варто щось купувати або ж продавати у такій ситуації.

Віра, офісний працівник:
– Авжеж, ще й як! Зарплата лишилась така ж, але через знецінення гривні і подорожчання товарів і послуг за ці гроші вже можна придбати усього значно менше. А, окрім того, через останні події в країні дуже важко зосередитись на роботі – весь день співробітники сидять в Інтернеті і вишукують різну вражаючу інформацію, і всі це обговорюють…


Саша, майстер з художніх ремонтів інтер’єру:
– До початку цієї ситуації в країні у нас з дружиною відбою не було від замовлень. А зараз навіть ті люди, що розпочали ремонт, в основному, призупинили:  коли в країні війна, то не до ремонтів. І коштів бракує, і страшно витрачати ті, що є, бо невідомо, як далі буде.  Сподіваюсь, що це ненадовго.


Віктор, програміст:
– Весь день працюю за комп’ютером, і постійно відволікаюсь, щоб прочитати в Інтернеті, що ж відбувається в країні.  Один період так сильно переживав через це все, що аж не міг зосередитись ні на роботі, ні на чому іншому. Отже те, що ми вибрали Президента, схоже, найкраща новина за останній час.


Володимир, музикант:
– Так, ця ситуація позначилась на нашій роботі. Багато концертів  відміняється, але це нормально:  коли наші солдати гинуть, то тут не до концертів. Морально настільки важко, що про матеріальні втрати навіть думати не хочеться.


Олександр, сантехнік:
– На мою роботу в матеріальному плані це не вплинуло, замовлення як були, так і є, адже людям за усіх часів потрібна добра система водовідведення.  От тільки психологічно важко кожного дня чути, що гинуть люди, наші українці. Дав би  Бог, щоб це швидше закінчилось.
Опитував Тарас ЯКОВИН

Переглядів: 625 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]