Четвер, 25.04.2024, 07:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Квітень » 22 » Танцювальній школі Влада Ями в Івано-Франківську – один рік!
10:27
Танцювальній школі Влада Ями в Івано-Франківську – один рік!
Перша річниця створення танцювальної школи Влада Ями в Івано-Франківську, девізом якої є гасло «Танцювати може кожен», стала справжнім святом для всіх шанувальників цього граційного і неймовірно естетичного виду мистецтва. Глядацька зала Муніципального центру дозвілля, в якій відбувся святковий концерт з нагоди річниці, була заповнена вщент. Адже на концерт прийшли не тільки батьки та друзі вихованців школи, а всі, хто цього суботнього вечора вирішив подарувати собі культурний  і захоплюючий відпочинок. 


І їхні очікування були винагороджені щедро та талановито. Танці, виконані маленькими дівчатками та хлопчиками, вражали своєю безпосередністю та прагненням продемонструвати все найкраще, чого вони  за рік, що минув, навчилися. Вихованці середньої групи Василя Шеремети, котрі танцювали складний «хіп-хоп» з спецефектами  дійсно дали змогу відчути глядачам, що на їх очах росте інше, неймовірно сучасне і прагматичне, але таке талановите покоління.
Справжньою окрасою концерту були виступи самих викладачів школи Влада Ями, відомих і знаних на Прикарпатті танцюристів – Наталії Чашечнікової, Ніни Галько, Юрія Косовича, Михайла Дульського.  Приємним сюрпризом став  виступ ведучої  телеканалу «1+1»  Алли Пасс, котра разом з Юрієм Косовичем виконала «Богиню». Загалом сюрпризів, квітів і несподіванок цього вечора було  більш ніж достатньо. Це і приїзд на свято Владислава Ями і його фантастичний танець, виконаний філігранно і бездоганно, і виступ першого переможця  телевізійного конкурсу  «Танцюють всі» 2009 року Олександра Останіна, і танець переможців танцювального марафону на Кубок Влада Ями групи «Vertical  Limit».
Звичайно, було також багато подарунків, квітів та побажань від щирого серця. Директор школи Ганна Крисюк запевнила всіх присутніх, що дирекція та викладачі цієї першої, відкритої в Україні саме у нашому місті школи Влада Ями зроблять все, щоб вона залишалася найкращою в Україні, а її вихованці стали справжніми артистами, учасниками та переможцями всеукраїнських та міжнародних танцювальних конкурсів. І цим словам віриш, бо буквально на очах Івано-Франківськ потроху перетворюється на маленьку танцювальну столицю.
Варто додати, що це свято відбулося за підтримки міського голови Віктора Анушкевичуса та молодіжного міськвиконкому.
Марія  Микицей
Переглядів: 2536 | Додав: bond | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]