П`ятниця, 29.03.2024, 11:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 4 » СУСПІЛЬСТВО
10:49
СУСПІЛЬСТВО

vox populi
Яку  участь в АТО берете ви і ваша родина?
Ярослав, підприємець:
– Ми перерахували кошти для армії як добровільний внесок, а ще прийняли до себе у дім сім’ю біженців з зони АТО. Вони живуть у нас вже кілька тижнів і будуть жити аж поки їхнє місто звільнять від загарбників, адже у них маленькі діти.


Галина, медсестра:
– Я разом з іншими працівниками перерахувала одноденний заробіток на допомогу армії, а ще маю хорошого знайомого в Слов’янську, віруючого. Він там організовував допомогу потерпілим, то ми йому перераховували гроші, бо на місці видніше, кому реально і що потрібно. У нашій церкві позавчора оголосили, що збиратимуть продукти і одяг для армії, то ми обов’язково теж візьмемо участь. Ми мусимо підтримувати наших хлопців, які життям ризикують заради нас усіх. Бо, як казав на лінійці першого вересня директор школи, в якій навчаються мої діти, «треба боротися з тим кремлівським карликом, чмом і шизофреніком».


Вікторія, власник магазину:
– Я маю приватний магазин у селі, то до мене постійно приходять збирати гроші то на потреби армії, то на постраждалих на сході України, і я весь час даю. Але оце прийшли міліціонери (ще й знайомі!) зі списком, взяли гроші на АТО, а пізніше вже сиділи в кафе п’яні… Що у нас за народ – нічого святого!!! Я вирішила більше по списках саморобних нічого не давати. Краще дізнаюсь, у кого в родині реально хтось служить, і їм допоможу, а вони краще знають, що придбати для свого рідного військового.


Володимир, будівельник:
– Я особисто готуюсь захищати країну. Вже пройшов медичне обстеження, отримав мобілізаційний лист, чекаю, що зателефонують, і протягом шести годин маю з’явитись  у військкомат. Я готовий до цього, а поки ще вдома, посилено займаюсь фізичною підготовкою, щоб бути у формі.


Світлана, художник:
– Мої колеги-художники провели декілька благодійних аукціонів, на яких продавали свої художні роботи, а виручені кошти передали для потреб АТО.  Я також віддала свою картину для такої доброї справи.


Василь, підприємець:
– Я допомагаю фінансами нашій бригаді льотчиків, що в Івано-Франківську, бо вважаю, що авіація просто необхідна для АТО, адже це дуже могутня зброя.  Також я допомагаю пораненим бійцям. Це кажу не для того, щоб похвалитись, а щоб інших заохотити допомагати, адже ми – одна українська родина і ворог у нас спільний.
Опитував Тарас ЯКОВИН

 

Переглядів: 589 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]