П`ятниця, 29.03.2024, 16:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 19 » СУСПІЛЬСТВО
11:01
СУСПІЛЬСТВО
Фатальне знайомство

У Косівському райвідділі міліції, що на Івано-Франківщині, розпочато розслідування кримінальної справи стосовно 34-річного місцевого мешканця, котрий обґрунтовано підозрюється у вчиненні вбивства жителя Криму. Як з’ясовано, чоловіки випадково познайомилися в одній з крамниць, розговорилися, знайшли спільні теми для спілкування, і, як часто це трапляється, продовжили дозвілля за чаркою. Місцевий мешканець дещо знається на виготовленні сувенірних виробів з дерева,  а 35-річний кримчанин у лютому цього року приїхав на Косівщину навчитися різьбярству. З цією метою приїжджий чоловік винаймав у Косові стареньку хатину, познайомився з людьми, які давали йому поради з опанування цим народним промислом.

Отже, як мовиться, ніщо не віщувало біди, однак під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла певна суперечка, один образив іншого. В іншій ситуації, можливо, конфлікт вдалося б загасити, але в цьому разі суперечка виникла між людьми, котрі раніше засуджувалися за кримінальні прояви. Ментальність що одного, що іншого не дозволила стерпіти образи, відтак під час бійки молодший схопив зі столу ніж і вдарив ним у груди старшого.
Мертве тіло чоловіка виявив господар оселі, в якого той винаймав житло. На місце події викликали працівників міліції. Як повідомив перший заступник начальника Косівського райвідділу внутрішніх справ Ігор Візнюк, до ранку оперативники карного розшуку встановили і затримали підозрюваного. Його застали вдома. Чоловік спершу всіляко відхрещувався від причетності до вбивства, переконував, що не знає вбитого і ніколи з ним не спілкувався. Проте міліціонери на той час вже мали достатньо свідчень та іншої доказової бази, які підтверджували перебування косівчанина в гостях у приїжджого. З місця події також вилучено знаряддя скоєння злочину.
Щодо затриманого порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Заподіяння смерті іншій людині може вартувати підозрюваному втратою свободи на строк від 7 до 15 років. У минулому ця особа тричі засуджувалася за наркозлочини.

За інформацією  СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Переглядів: 731 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]