Вівторок, 19.03.2024, 04:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 25 » СПОРТ
09:56
СПОРТ
«Дракони» пересіли на велосипеди

Як ми вже повідомляли, минулої п'ятниці івано-франківський "Ураган" вийшов з відпустки. Після ретельного медичного обстеження наступного дня віце-чемпіони України у повному складі вирушили на перший учбово-тренувальний збір до сусідньої Польщі. Там команда отаборилася в околицях портового  міста Гданськ.

Перший збір буде повністю присвячений фізпідготовці. Відтак "дракони" працюватимуть у режимі дворазових тренувань. І лише наприкінці збору запланований спаринг у Щецині з місцевою командою "Погонь-04" (фіналіст Кубка Польщі, 4-е місце в екстракласі сезону 2013-14 рр.).
Клубна прес-служба повідомляє, що понад тисячу кілометрів до місця збору "ураганівці" подолали без пригод. Балтійське побережжя Польщі зустріло прикарпатців хорошою погодою, теплим морським вітром та лагідним сонечком. Приємно вразив команду готельний комплекс під назвою "Екологічний парк", де вона оселилися.
Тимчасова домівка «драконів» знаходиться неподалік моря у лісі. Вздовж узбережжя прокладено велосипедні доріжки і кожен з гравців отримав велосипед. Тепер у вільний час вони з допомогою своїх двоколісних друзів самостійно або ж гуртом насолоджуються морськими краєвидами. До того ж ураганівці можуть здійснювати веломандрівки до мальовничого курортного містечка Колобжег, яке розташоване неподалік.
Втім, вільного часу у хлопців не так вже й багато. Щодня о 10.30 та 16.30 – тренування. Перше – на відкритому повітрі, друге – у залі. Основна увага приділяється витривалості та тактичній підготовці.
По завершенні першого етапу «Ураган» на тиждень повернеться додому, після чого візьме курс до Львова, де 14-17 серпня пройде міжнародний турнір "Кубок Львівщини-2013". Нагадаємо, що участь у змаганнях візьмуть вісім команд з п'яти країн – Польщі, Латвії, Казахстану, Росії і України. Суперниками "Урагану", котрий дебютує у турнірі, стануть віце-чемпіон Росії – "Газпром-Югра", володар Кубка Польщі – "Рекорд" та добре нам відомий луганський ЛТК.
Одразу після "Кубка Львівщини" іванофранківці знову візьмуть курс на Польщу. Цього разу вони зупиняться у прикордонному з Україною містечку Ярослав. На зборі, який триватиме до 30 серпня, заплановані кілька товариських матчів з місцевими командами екстракласу, а також участь у традиційному міжнародному турнірі "Кубок Бескидів". Він пройде 21-24 серпня у Бєльсько-Бялій.
Цьогоріч його організатори запросили три українські команди – «Ураган», львівську "Енергія" та "Кардинал-Рівне". На п'ятий "Кубок Бексидів" також завітають чемпіони Чехії і Словаччини – відповідно "ЕРА-Пак" (Хрудім) і "Словматік" (Братислава), володар Кубка Азербайджану – бакинський "Фенербахче", а також дві польські команди – місцевий "Рекорд" і дебютант екстракласи GAF з Ясної Глівіце.
Нагадаємо, що по завершенні срібного сезону "Ураган" залишили троє гравців – Тарас Шурак та два бразильські легіонери Луїз Негао і Додо. З усіма іншими виконавцями клуб продовжив співпрацю. Натомість новачками "драконів" стали екс-гравці "Енергії" Ільдар Макаєв і Сергій Якунін, а також кращий бомбардир першолігового "Урагану-2" Орест Боргун. Ще троє дублерів – Тарас Рудавець, Ігор Корсун та Юліан Горбатий перебуватимуть в «основі» на перегляді.

Сторінку підготував Володимир ГОРОЩАК

Переглядів: 757 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]