Четвер, 18.04.2024, 05:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 1 » СПОРТ
11:22
СПОРТ
«Ураган» запрошує на ювілей

Як ми вже повідомляли, 25 жовтня Народному футбольному клубу «Ураган» виповнилося 10 років. Відсвяткувати свій перший ювілей франківці вирішили цього тижня, коли вщухли виборчі баталії. В програмі - низка цікавих заходів. Вони триватимуть два дні.

На шанувальників клубу очікує чимало сюрпризів. Зокрема, завтра в спорткомплексі коледжу фізичного виховання відбудеться унікальне шоу - матч всіх зірок "Урагану". Імена його учасників в клубі не розкривають, та є надія побачити одночасно на майданчику кращих з кращих гравців в історії клубу. Матч ураганівських зірок розпочнеться о 19.00 (вхід вільний). У перерві гри нагородять переможця вікторини "10 років історії", що проводилася на сайті клубу.
На суботу організатори готують цікаву концертну програму для всіх футболістів, працівників клубу, його вболівальників із багаторічним стажем, для кожного, хто небайдужий до НФК "Ураган". Вона відбудеться в облмуздрамтеатрі.
Присутні почують спогади, переглянуть відеосюжети та кінострічку про ювілярів. Також у програмі заходу виступ вихованців вокальної студії Ірини Батюк, розіграш подарунків від партнерів клубу і музичний сюрприз - виступ гурту "Скрябін". Початок заходу о 15:00. Вхід за запрошеннями, які можна придбути в офісі НФК "Ураган" за адресою: вул. Чорновола, 7, оф. 214. Їх вартість є символічною - 20 грн. До речі, всі кошти спрямують на благодійність.
Це далеко не все, що підготував клуб для вболівальників та мешканців міста, кольори якого він захищає. Минулого тижня у фортечній галереї "Бастіон" відкрилася фотовиставка Олекси Бутчака під назвою "Ураган - більше ніж гра. Це наші щасливі миті". А ще в планах «Урагану» вихід у світ ювілейної книги, де всі бажаючі знайдуть унікальні матеріали - від перших кроків до наших днів.
У чемпіонаті України, нагадаємо, нині триває перерва. Сьогодні національна збірна України матчем із збірною Парагваю відкриє 7-й чемпіонат світу з футзалу. В груповому турнірі «жовто-сині» зустрінуться також з Таїландом (господар змагань) і Коста-Рікою.
У складі збірної України представники тільки чотирьох клубів. Серед них – два ураганівці – воротар Кирило Ципун і Петро Шотурма (20-річний вихованець клубної школи є наймолодшим гравцем команди). Зауважимо, раніше франківський клуб на світових мундіалях представляв лише Федір Пилипів.   
Свій наступний офіційни матч «Ураган» зіграє 24 листопада. В рамках чемпіонату країни він прийматиме «Єнакієвець». Тим часом, завтра свій дебютний матч у першій лізі проведе «Ураган-2». Його суперником буде ФК «Одеса». Загалом в групі «Захід» змагатиметься сім команд.
Крім двох названих, це «Меркурій» Чернівці, «Аперкот» Ковель (Волинська обл.), «Спортлідер-2» Хмельницький, «Львівхолод» і «Кардинал-2» Рівне. Домашньою ареною ураганівського дубля буде новий спортзал Муніципального фізкультурно-оздоровчого центру на вулиці Симоненка. Зустріч з одеситами розпочнеться о 15.00.
P.S. У суботу, 27 жовтня, відбулися одразу два товариські матчі за участю команд "Ураган" та "Ураган-2". В обох поєдинках мінімальні перемоги відсвяткували іванофранківці. «Основа» була сильнішою за першоліговий "Львівхолод" (2:1), а дублери переграли новачка обласної вищої ліги "Візу Вторму" з рахунком 6:5.

Переглядів: 651 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]