П`ятниця, 29.03.2024, 08:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 27 » СПОРТ
21:31
СПОРТ
«Ураган» тримає паузу

Напередодні ювілею франківці омолоджують склад

Вболівальники івано-франківського «Урагану» звикли до того, що їх улюбленці одними з перших розпочинають підготовку до чергового сезону.

Міжсезоння-2012, очевидно, стане винятком з цього правила. Підготовка команди до нового сезону стартує аж у другій половині липня. 
Хто вирушить на традиційний збір в Кароліно-Богаз, що на Одещині, достеменно не відомо. Разом з завершенням сезону добігли кінця контракти у більшості гравців команди. І наразі керманичі «Урагану» не поспішають їх пролонговувати. Як і сповіщати прізвища новачків. Відомо лиш про те, що в колективі не буде бразильських легіонерів, які долучилися до здобуття клубом «золота» і суперкубка України зразка 2011 року.
Водночас клуб уклав контракти з п’ятьма молодими гравцями – вихованцями власної школи Юліаном Горбатим, Ігорем Корсуном та Василем Балаником, а також кіровоградцями Сергієм Чамухою та Максимом Скорим. Всі вони розпочнуть підготовку в «Урагані-2», який в наступному сезоні виступатиме у 1 лізі. Тренуватимуть команду Юрій Костишин та Іван Скіцко.
«Ураган-2» вийде на паркет вже наступного тижня. За результатами тренувань кращі серед «дублерів» отримають змогу вирушити на збір з «основою». До речі, після занять на березі Чорного моря «Ураган» звично візьме курс на польські Бескиди і виступить у традиційному футзальному турнірі в Бяльсько-Бялій. «Дубль» в цей час вирушить у протилежному напрямку, на Харків, ставши учасником Кубка визволення.
Дата початку наступного чемпіонату країни і кількість його учасників ще не відома. Визначено лише формулу змагань. Загальні збори Екстра-ліги ухвалили проводити чемпіонат за зональним принципом (дві групи по 8 команд). До другої частини вийдуть по чотири кращі клуби з кожної з них. Завершальна стадія (півфінали і фінал) проходитимуть у форматі плей-офф.
Щоправда, не відомо, чи знайдеться 16 охочих до виступів на найвищому рівні. Наразі так звана західна зона налічує всього шість потенційних учасників – трьох старожилів («Ураган», «Енергія» і «Кардинал-Рівне») і трьох новачків (чернівецький «Меркурій», хмельницький «Спортлідер» і столичний «Епіцентр»). Відтак загальна кількість учасників може бути меншою.


P.S. 25 жовтня НФК «Ураган» відзначатиме свій 10-й день народження.


Переглядів: 743 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]