П`ятниця, 29.03.2024, 17:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 21 » Сніг розчищатиме «важка техніка»?
09:47
Сніг розчищатиме «важка техніка»?
До служби оперативного реагування міськвиконкому надходять скарги на незадовільний стан проїжджих частин немагістральних, бічних вулиць, внутрішньоквартальних територій та вулиць у промислових зонах міста, — повідомила начальник служби Тетяна Клочко. Найбільше скарг на нерозчищені й обледенілі дороги на вулицях Макухи, Ребета, Дудаєва, Польовій, Промисловій, Хмельницького, які треба розчищати «важкою» технікою.


Але що вже казати про ці периферійні магістралі, якщо й центральна частина міста виглядає не найкраще. За словами пані Клочко, люди почали скаржитися на ожеледицю на вулиці Старозамковій та у сквері на Валах. Крига скувала й інші вулиці в центрі міста – Василіянок, Дністровську, Новгородську. А послизнувшись на похилих тротуарах на перехрестях вулиць Орлика-Мазепи та Січових стрільців-Коновальця, ламаючи шию, «летиш» прямо під колеса машин... Такий невтішний стан справ щодо боротьби з ожеледицею на дорогах і тротуарах опосередковано підтвердив і в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула. Він також зазначив, що комунальники абсолютно не звертають увагу на прибирання снігу на вулицях у так званих приватних секторах з індивідуальною забудовою. Керівники ЖЕО, за словами пана Кукули, мотивують це тим, що мешканці цих будинків не сплачують їм квартирної плати.
Водночас, керівник муніципальної інспекції з благоустрою похвалив ЖЕО №1, двірники якого розчищають навіть дворові території та підходи до під’їздів багатоповерхівок. І звернув увагу комунальників на необхідність вчасного посипання піщано-соляною сумішшю визначених зупинок громадського транспорту. «Вони це роблять, але після нашого нагадування», — додав пан Кукула.
Начальник міськжитлокомунгоспу Петро Косюк запевнив, що периферійні дороги від снігу таки розчистять. Техніка вже працює. Треба ще кілька днів.
...Видно, комунальники таки не прислухалися до заклику міського голови  Віктора Анушкевичуса «не розслаблятися», який минулого тижня оцінив їхню роботу на «задовільно», і таки дещо розслабилися.
Наш кор.
Переглядів: 1112 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]