П`ятниця, 29.03.2024, 14:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Серпень » 13 » Слід обирати патріотів
14:57
Слід обирати патріотів
Михайло ІВАСЮТИН,
голова депутатської фракції ”Наша Україна” у міській раді, голова громадської організації "Народний Рух імені В’ячеслава Чорновола”


Любити свій народ, любити свій край, віддати себе служінню  громаді, ближньому – найбільше щастя для людини. Щасливий той, хто може так жити.
Великий і тяжкий гріх роблять ті, хто йде до людей шляхом обману, пропонуючи себе в слуги, а коли їх обирають міським головою чи депутатом, вони, усміхаючись по-диявольськи, обкрадають громаду, забудовують дитячі майданчики, сквери, парки, будують об’єкти в архітектурно-історичній зоні міста. А комунікації до цих будівель, які продають людям за дуже високими цінами, будують за рахунок коштів міського бюджету, скажімо, під приводом, що центральну міську лікарню затоплює і потрібні кошти на заміну каналізаційного колектора.
Дурять і обманюють народ на кожному кроці і цинічно знову дивляться у вічі людям з екранів телевізорів зі словами «Іду, щоб вам служити», а насправді йдуть, щоб примножити свої багатства.  Окрім слів, у цих обранців ні крапельки конкретних дій немає для людей, для ближнього. Немає того християнського величного і світлого милосердя.
Чи багато з них доклалися до будівництва храмів?.. Хто давав кошти на будівництво Патріаршого собору у Києві?.. Хто з тих, що пропонують на продаж квартири у парку, перед дитячою поліклінікою, дарував житло багатодітним сім’ям чи сиротам?..
А пропонують себе на посаду міського голови чи депутата, ніби грають у карти, для спортивного інтересу чи для вимагання коштів у іншого кандидата за неучасть у виборах. Один кандидат каже, що уже все пройшов: і Рим, і Крим, і мідні труби, що хоче бути мером Івано-Франківська; другий – що для цікавості піде на посаду міського голови; третій – що знає, як керувати містом, бо свій бізнес зробив на малому і має мільйони, а як стане міським головою Івано-Франківська, то щось зробить для вас і своє багатство примножить; десятий каже, що любить бігати на довгі дистанції, то чому б йому не стати мером, і т.д.
Ми повинні розуміти, що на цих виборах буде мало ідеологічних кандидатів, а людей знову будуть купувати. Маємо зробити усвідомлений вибір: або купитися на порожні обіцянки, або обрати професіоналів-патріотів, тих, хто відстоює українське. Бо в іншому випадку страшні часи чекають нас, наших дітей, наших онуків.
Сподіваємось на активну громадянську позицію українського духовенства, української інтелігенції, українського робітника та українського селянина.
Вірю, що наші люди мудрі і зроблять правильний вибір. Бо цей вибір не для когось, а в першу чергу для себе.
Переглядів: 1019 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 DNISTERSOKIL357  
0
wink ШАНОВНІ друзі Галич аватарsokildnisterбункера УПА НАШІ ВОРОГИ УМИСНО НАТИСНУЛИ НАМ негативний рейтингщо робить нам незручності в роботі та зменшує популярністьУПА також шефи газети"ФОКУС" хочуть відключить наш автар на 7 днів за жалобами біснуватих жлобів яких ми СТУСуємо за антиконституційні виступи ПРОСИМ: 1)ВСІХ НАШИХ ДРУЗІВ щодня тиснути наш рейтингБУТИ ДРУЗЯМИ ДРУЗІВ НАШИХ ДРУЗІВ Й КЛИКАТИ СТАТИ ІНШИХ У НАШЕ КОЛО ОБОРОНИ УПА! 2)ЗАЯВИТИ ПРО ЄДНІСТЬ З НАМИ ШЛЯХОМ ПІДТРИМКИ НАШИХ коментів у "фокусдебатах" а також повідом нам та друзям де треба підтримки і в які газети ще мож зарулити від нас! 3) передивитись через ютуб всі 55 міні серій флму"світло віриУПА"4)підтримати протест УПА ПРОТИ УВЯЗНЕНнЯ НЕВИНнОГО У ПІДРИВІ ЗАПОРІЖХРАМУ дяка Евгена ФЕДОРЧЕНКА!СПАСиБОже

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]