Четвер, 25.04.2024, 04:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 17 » Шляховики зробили прорив
10:29
Шляховики зробили прорив
За два останні тижні у справі ямкового та поточного ремонту доріг відчутні позитивні зміни, — заявив головний інженер міськжитлокомунгоспу Микола Ковальчук. За його словами, з чотирьох мільйонів гривень, передбачених на ці потреби, шляховики вже освоїли 1 млн. 300 тисяч гривень і уклали 1300 тонн асфальтобетону.


— 25 вулиць ми вже завершили, а 13 ще перебувають в роботі, — каже Микола Петрович. – Працювало вісім бригад, а тепер сім, бо з калуськими дорожниками співпрацю ми припинили. Спершу ми «позабивали» глибокі ями. А ось мілкі ями і тріщини має заробляти установка «Мадпадчер». Але вона попрацювала кілька днів і зараз не працює, бо нема бітумної емульсії. Тому виглядає, що дороги начебто недоремонтовані.
Взагалі, для нормальної ритмічної роботи нам потрібна погода і фінансування, щоб ми могли розрахуватися з асфальтним заводом і підрядниками. А ті, в свою чергу, могли розрахуватися з асфальтним заводом, щоб можна було закупити бітум та інертні матеріали. Зараз у нас ще є 24 тонни бітуму і три вагони гранітного відсіву для виготовлення асфальтобетонної суміші, — зауважив пан Ковальчук.
Він також зазначив, що облавтодор взявся до ремонту вулиці Івасюка, натомість виникли проблеми з ремонтом набережної Стефаника на ділянці від вул. Кармелюка до так званого «крихівецького кільця». «Хто її має ремонтувати, ще не вирішили, але вже зголосилася одна фірма. Якщо ж ні — то ремонт доведеться доручити нашому дорожньому ремонтно-експлуатаційному управлінню, яке має досить мобільні бригади», — припустив Микола Петрович. Головний інженер міськкомунгоспу також зазначив, що за кожною з ремонтних бригад закріплений працівник відділу технагляду УЖКГ, який контролює якість робіт. «Якість робіт – це зараз головне, — наголосив перший заступник міського голови Зіновій Фітель. – Ви за цим дивіться. Бо я бачив, що асфальт замість катка «укатують» своїми колесами машини. Якщо новий асфальт «полетить» ще цього року, то люди, котрі зараз ведуть технагляд, підуть вслід за калуською бригадою», — пригрозив перший віце-мер.
Хвалимир Владів
   

Переглядів: 979 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]