Четвер, 28.03.2024, 19:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 29 » САМОВРЯДУВАННЯ
11:15
САМОВРЯДУВАННЯ
Івано-Франківськ не продається!!!



Шановні депутати міської ради, представники громадськості, українці, які мешкають в м.Івано-Франківську. Насамперед хочу щиро подякувати вам за те, що Франківськ не продався великим грошам та солодким обіцянкам тих, які роками різали наші заводи на металолом, знищували Карпати, захоплювали нечесним шляхом землі, а сьогодні прислужують українофобському режиму Януковича. Івано-Франківськ довів, що був, є і буде містом українських патріотів-націоналістів, для яких ідея нації сильніші за великі гроші олігархів та Партії регіонів. Завдяки вам і вашому волевиявленню я зможу представляти інтереси українців у складі фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді  і буду старатися виправдати вашу довіру. Хотів би декілька слів сказати про свою дворічну працю на посаді секретаря Івано-Франківської міської ради.

На своїй посаді намагався, щоб Івано-Франківська міська рада була відкритою для громади: депутати зобов’язані здійснювати депутатські прийоми, звітувати та бути відкритими для франківця. Впровадження прямої трансляції засідань міської ради, створення сайтів Івано-Франківської міської ради та відкритої електронної бази рішень ради та виконавчого комітету, проведення більше як 470 депутатських прийомів, публічні звіти, програма розвитку місцевого самоврядування для будинкових комітетів та громадських організацій, громадська рада – це ті кроки, які покликані змінити ставлення до депутатського корпусу м. Івано-Франківська та повернути довіру людей до обранців.
Ще одним вагомим завданням для нас, депутатів, я бачив захист національних інтересів, адже тільки декілька міських рад обласних центрів в Україні мають більшість націоналістів та патріотів. Тому важливо було бути в авангарді захисту рідної української мови, захищати право українців на своїй землі святкувати річниці українських героїв, не допустити червоних прапорів у Івано-Франківську, запровадити щомісячні доплати до пенсій ветеранам ОУН-УПА та Української дивізії «Галичина» в розмірі 500 грн., упорядкувати та встановити пам’ятники Євгену Коновальцю, Пластунам, що не зрадили своїх присяг, Борцям за волю і незалежність України в мікрорайоні «Пасічна», пам’ятний знак першій українській церкві, відкрити меморіальні дошки визначним синам України Марку Боєславу, відновленню української державності 30 червня 1941-го, Йосипу Сліпому, Ярославу Василишину та іншим. Івано-Франківськ – українське місто, де шанують справжніх героїв, а не тих, яких нав’язують табачники та колесніченки.
Ще одним напрямком моєї діяльності було покращення інфраструктури міста для комфортного проживання франківців. Спільно з депутатами міської ради було встановлено 32 нові дитячі майданчики, відвойовано та здійснено реконструкцію дитячого садочка на вул. Вовчинецька, 210, зроблено вагомі кроки для повернення дитячого садочка на вул. Хоткевича, 11/А,  відремонтовано дитячі басейни в Українській гімназії № 1, в поліклініці № 2 на вул. Довгій та в міській дитячій лікарні, відкрито новий спортивний зал для дітей та молоді на вул. Симоненка, 13, закріплено території парків та скверів за територіальною громадою, оприлюднено генеральний план та ведеться боротьба з незаконною будовою, запроваджено нові підходи до ремонту доріг та ремонту житлового фонду.
Впевнений, що ця робота буде продовжуватися в Івано-Франківській міській раді і надалі, а я, будучи народним депутатом України, буду всіляко сприяти, адже так багато треба змінити для посилення повноважень місцевого самоврядування та фінансової стабільності громади. Вірю в те, що ми, українці,  спільно усунемо режим Януковича та його кліки і збудуємо велику Україну.
Слава Україні!

Руслан Марцінків
Переглядів: 658 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]