П`ятниця, 29.03.2024, 08:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 2 » РЕКОНСТРУКЦІЯ
15:04
РЕКОНСТРУКЦІЯ
Старий-новий пасаж



У пасажі Гартенбергів завершуються останні приготування до відкриття. І лише тоді, коли він гостинно відкриє свої двері для відвідувачів, вони зможуть оцінити всю масштабність праці його теперішніх власників щодо збереження й реконструкції цієї пам’ятки архітектури та перетворення її в ексклюзивний привабливий і цікавий культурно-відпочинково-розважальний комплекс. Тут кожен, незалежно від віку, статусу і статків, зможе знайти щось для себе, а відновлений пасаж стане ще однією родзинкою й візитівкою європейського Івано-Франківська.
Як стверджує власник «Пасажу» підприємець Олександр Долішній, задум, проект, його виконання та інтер’єр цього центру дозвілля є суто ексклюзивними. «Подібних закладів є багато. Але це все сучасні споруди. А основна «родзинка» нашого – його історична споруда, яку нам вдалося зберегти і підкреслити її красу. Особливо – купольної частини, яка є пам’яткою архітектури», – наголосив О.Долішній.
Те, у скільки обійшлася реконструкція «Пасажу» і деталі дійства його урочистого відкриття, зберігаючи інтригу, пан Долішній не розголошує. Зате, на наше прохання, люб’язно погодився розповісти, що тут, власне, буде, щоб читачі «Західного кур’єра» довідалися про це першими.
Отже, у «Пасажі Гартенбергів» розташуються ресторан, де працюватимуть кращі шеф-повар і кухарі; кав’ярня у віденському стилі, в якій можна буде поласувати випічкою власного виробництва; піцерія, піцу для відвідувачів якої готуватимуть фахівці, котрі свого часу працювали в Італії; джентльмен-клуб, в якому поціновувачі смакуватимуть пиво, віскі та сигари, а також нічний клуб, аналогів якому в Західній Україні немає.
«Ми свідомо не використовуватимемо жодних відомих брендів, і не даватимемо окремих назв нашим закладам. Бо все це розробляли, так би мовити, для себе, для «Пасажу», – каже О.Долішній. – Зате запросили до роботи у них кращих молодих і перспективних професіоналів. Мені особливо приємно, що вони до цього ставляться не як до заробляння грошей, а у свою роботу вкладають душу».
В центральному холлі «Пасажу» можна буде проводити різноманітні урочистості, які підходитимуть під його інтер’єр і спрямування цього закладу дозвілля – презентації, покази, виставки, весілля тощо.  
На другому поверсі розташуються надсучасний «5D» кінозал цілковитої реальності та дитяча кімната, де відвідувачі «Пасажу» спокійно можуть залишити своїх дітей під опікою кваліфікованих вихователів, щоб безтурботно й з приємністю провести своє дозвілля у «Пасажі» і захотіти його відвідати ще не один раз.
Левко КУТИНСЬКИЙ
Фото Тараса ЯКОВИНА
Переглядів: 1390 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]