Субота, 20.04.2024, 16:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 3 » ПОЛІТИКА
15:34
ПОЛІТИКА

vox populi
Як ви ставитесь до відновлення антитерористичної операції?
Віктор,  водій:
– Дуже позитивно. Скільки будемо тих найманців терпіти, що воюють проти нас за гроші на нашій же землі?! Наші хлопці за свою Батьківщину стоять, а тим запроданцям чого тут треба? Нехай забираються геть з України, поки живі! Почув по новинах, що вівторок був вдалий для нашої армії, і тішуся: скільки можна терпіти, щоб наших людей відстрілювали на своїй же землі? І односторонній мир окупантам і запроданцям нічого не сказав: вони розуміють тільки мову сили і війни.


Діана, перукар:
– А що, відновили АТО? Я не чула нічого про це, бо маю маленьку дитину, вона хворіла, і я перестала стежити за новинами. Я не знаю, чи це добре, чи погано. Страшно, коли убивають… Добре, що гинуть терористи. Але для кожної матері і дружини наші вояки, а їхні сини і чоловіки, які там гинуть, - трагедія, від якої не вилікуєшся…


Евеліна,  лікар:
– Я цілком підтримую Президента України у відновленні АТО. Іншого виходу просто не бачу. Адже було достатньо часу, щоб прийняти мирні пропозиції української сторони, та  бандити нападали на наших людей і під час перемир’я, вбивали військових і цивільних. Треба по-серйозному гнати цих шкідників з України.


Василь, робітник:
– Я ніколи не був на сході України. Про те, що там відбувається, можу судити тільки із засобів масової інформації. Думаю, що домовлятися значно краще, ніж воювати. Але з ким тут домовлятись? З бандитами без совісті і без мозку? Якби якось їх знешкодити якнайшвидше, а на Донбасі провести чесний референдум і визначити, чого люди хочуть, аби і в майбутньому уникнути таких конфліктів. І якщо люди захочуть більше самостійності – треба дати їм ту самостійність,  аби тільки не було війни.


Віктор, вчитель:
– Звісно, я за відновлення АТО. У бандитів та сепаратистів був час, щоб скласти зброю або мирно забратись з України, але вони вибрали воювати. То не слід це затягувати. Тому що люди на Донбасі, як і вся країна, не можуть жити постійно у стані війни, нам потрібно відновлювати і будувати демократичну державу. Чим швидше позбудемось заколотників та путінських найманців, тим краще. І нехай Бог береже наших хлопців там, на війні.

Переглядів: 627 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]