Четвер, 25.04.2024, 08:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 5 » ПОЛІТИКА
08:47
ПОЛІТИКА

vox populi
Як ви вважаєте,  чи повинен Майдан розійтись?
Оксана, перукар:

– Думаю, не слід вказувати тим людям, що на Майдані, що їм робити. Кожен з них там стоїть за свою певну ідею. Сам факт, що можна там спокійно стояти, – демонстрація демократії в Україні. Кожен з «майданівців» сам зрозуміє, коли йому чи їй час піти звідти, і так Майдан сам по собі розійдеться.


Олег, музикант:
– Нехай буде Майдан, добре, що є ті, хто не стомлюються і не здаються. Вони мають контролювати владу згідно з передвиборними списками обіцянок тієї ж влади. Якщо влада добре працюватиме і доведе, що вона інакша, ніж «папєрєднікі», люди спокійно розійдуться.


Тетяна,  підприємець:
– Не певна, що це ще потрібно. Тепер Майдан вже не той, що був. Не ті цілі, не ті ідеї. Складається враження, що якась політична сила тримає там людей і проштовхує свої ідеї. Хотілось би помилитись, звісно, але час покаже.


Андрій, вчитель:
– Якщо люди не бажають розходитись – то нехай собі буде Майдан, тільки не в самісінькому серці столиці. Слід перенести палатки в Маріїнський парк чи ще кудись, все-таки це наш Київ, наше обличчя. Приїхав мій дядько з Києва кілька днів тому, він був по справах у столиці, і ходив на Майдан. Каже, там п’янство, дівчата поганої поведінки приходять до тих чоловіків, що живуть у палатках, сумно так… Там у мороз були цілком тверезі люди, стояли за Україну, навіть на смерть!!! А така поведінка теперішніх мітингувальників тільки дискредитує хорошу ідею.  


Олена,  робітниця:
– Майдан повинен стояти доти, доки туди не приведуть всіх до одного  вбивць мирних мітингувальників, тобто Небесної сотні, і принародно не оголосять їм заслужений вирок. Країна повинна не тільки знати своїх героїв, але й виродків, які відняли життя наших співгромадян. Може, тоді інші безчесні і безсовісні побояться продаватись.
Опитував Тарас Яковин

Переглядів: 483 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]