Субота, 20.04.2024, 04:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 16 » ПОЛІТИКА
11:32
ПОЛІТИКА
Якби біля Качанівської колонії стояло 50 тисяч людей, президент був би змушений звільнити Тимошенко

Якщо говоримо серйозно про звільнення Луценка і Тимошенко, то це можливо лише тоді, коли суспільство буде тиснути на президента.


Переконаний: якби навколо Качанівської колонії хоча б з тиждень стояло 50 тисяч людей, президент був би змушений звільнити Тимошенко.
Оскільки їх нема, то Янукович може діяти безкарно. Але так довго продовжуватися не буде, бо вибори у жовтні змінять ситуацію кардинально.
Коли опозиція після парламентських виборів отримає стійку більшість у парламенті, яка не буде тушками тікати під прапори Януковича, то «на першому ж голосуванні вся країна і вся Європа побачать, що Чечетов підняв руку догори, а результат протилежний.
Це означатиме, що уряд Януковича буде заблокований і не проведе більше жодного корупційного закону. Саме тому  сьогодні вкрай важливо, щоб люди зрозуміли значення жовтневих виборів. Ця влада боїться двох речей – позбутися права на виїзд за кордон і акцій протесту. Ось чому вона посадила за ґрати Луценка і Тимошенко. Саме ці два політики ще з часу акцій «Україна без Кучми» були найбільш продуктивними, могли підняти людей – і люди їм вірили.
Важливо, щоб люди відчули себе громадянами, не продавали свій голос, обов’язково пішли на вибори. Нехай вони перевіряють кожного кандидата. Але я радив би оцінювати їх не за словами, а за справами. Бо красивих слів, роликів на телебаченні, білбордів буде багато.
Партія регіонів          на виборах пролітає, зате її голова спокійний, як танк
Азарову справді нема чого турбуватися, бо його особисто з антирейтингом 80% на чолі списку ПР не буде. Банкова знайде якесь "нове обличчя"...
А от партія, яку Азаров усе ще очолює, не випромінює спокою. Бо ПР на жовтневих виборах пролітає, як мінімум за списками. І Янукович & Co про те вже здогадуються. Мабуть, ламають голову…, а що б таке придумати (витворити), щоби виборів взагалі не проводити...
Коли я вперше заявив, що ПР не здолає бар'єр у 5%, регіонали сміялися. Уже не сміються. Бо рейтинг ПР зараз менше 10%, а на їхній колись вотчині, в Донецьку, впав до 8%! Домалювати в протоколах, аби виправити у "своїх" регіонах реальні в жовтні 3-4% на "традиційні" 80% – не вийде, ми з Вами не дамо!
Анатолій Гриценко,
лідер «Громадянської позиції»


Переглядів: 747 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]