Вівторок, 16.04.2024, 22:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 19 » ПОЛІТИКА
11:58
ПОЛІТИКА
На Королевську чекає успіх, а Яценюку краще переждати «в тіні»
Про те, що чекає українських політиків у 2012-му році, говорять астрологи


За минулий рік на перші ролі в українській політиці вийшов цілий ряд нових лідерів, з іменами яких багато хто пов'язує майбутнє держави і на яких покладають надії щодо якісних змін в країні. На думку керівника центру "Третій сектор", політолога Андрія Золотарьова, виборець з «новими обличчями» в першу чергу асоціює Наталію Королевську, Арсенія Яценюка та Віталія Кличка. Більшість експертів відзначають їхню активну діяльність та зростаючу популярність на тлі інших політичних лідерів країни.

Політологи звикли прогнозувати, спираючись на своє знання процесів і внутрішніх течій в українській політиці. Водночас завжди була популярною й інша гілка політичного «пророкування» – астрологія. До думки фахівців у цій галузі в усі часи прислухалися провідні світові політики.
Чого ж чекати Україні і українським політикам у новому 2012-му році?
Рік Дракона за східним календарем починається 23 січня. Астрологи кажуть, що 2012-й буде досить вдалим для планети і називають його роком великих життєвих сил, зростання добробуту і могутності. Втім, весь позитив, якого варто очікувати в новому році, пов'язаний з важкою, копіткою працею. Астрологи вважають, що рік Дракона буде сприятливим в першу чергу для людей, які звикли працювати на себе, сильних індивідуалістів.
Розповідаючи про те, чого чекати Україні в політичній та економічній сфері, один з провідних українських астрологів, директор Українського астрологічного інституту Павла Глоби Ігор Нікішин зазначив у інтерв'ю журналістам «Фром-ЮА», що світова фінансово-економічна криза, яка, за планетарними показниками, в наступному році стане найбільш складною для Росії і Америки, Україну зачепить лише опосередковано. Також, за його прогнозами, навесні в українській політиці відбудеться знакова подія – в березні-квітні Юлія Тимошенко вийде з в'язниці. Як каже астролог, вона не вичерпала свій політичний потенціал і її справжні успіхи ще попереду.
Що стосується інших активних українських політиків, то найбільш успішним, за прогнозами астролога, нинішній рік стане для Наталії Королевської, особливо перша його половина. Королевська – Телець за гороскопом, а зірки у 2012-му обіцяють Тельцям соціальний успіх та визнання, для них це рік нових можливостей і розвитку. У другій половині року це принесе свій вагомий результат.
Україна і український народ перебувають під знаком Тельця. Відповідно, знакові ролі у долі нації так чи інакше будуть грати люди, що народилися під цим знаком зодіаку. На жаль, у нинішній українській політиці дуже мало людей, що народилися під знаком Тельця. Це багато в чому й пояснює, на думку астролога, те, що політичні діячі у нашій країні дуже далекі від свого народу. Адже саме Тельці, за словами Нікішина, найбільш відповідають очікуванням українського народу.
Директор Українського астрологічного інституту також вважає, що у Наталії Королевської дуже високий політичний потенціал, хоча їй і буде важко знайти своє місце в сучасній політичній системі, тому що на тлі інших вона виглядає «білою вороною». Її можуть не сприймати політики, незаслужено звинувачувати в чомусь і плести інтриги.
А ось для «близнюка» Арсенія Яценюка 2012-й стане дуже неоднозначним роком. Перша половина цього року буде, за словами Нікішина, для нього дуже складною, в цей період Близнюкам краще зачаїтися в тіні і «не висовуватися». У той же час для Близнюків це рік відплати, коли повертається все хороше і погане.
Для Раків, під знаком якого народився ще один представник «нових облич» української політики – Віталій Кличко, цей рік не буде пов'язаний з кардинальними змінами. Для них це рік, швидше, підбиття підсумків та підготовки до майбутніх змін. За словами Нікішина, у Кличка непоганий політичний потенціал, але цього року, особливо після дня народження, йому буде дуже складно, його будуть намагатися «відтиснути». У той же час у нього хороші шанси проявити себе в 2013-му, а особливо в 2014-му – це буде час його підйому, час успіху.
Що стосується перспектив і надій українського суспільства на зміни в країні, то прогнози і оцінки зоряних віщунів практично не відрізняються від думок провідних українських політичних експертів. Ігор Нікішин стверджує, що запит на нових політиків існує вже не перший рік, і такі люди насправді є. Але їм не дають проявити себе повною мірою, тому що така специфіка гороскопа України, яка стала незалежною в день 24 серпня 1991 року. Астролог вважає, що в нашій країні новим яскравим особистостям дуже важко вписатися в систему політичних відносин. На його думку, абсолютно нові лідери зможуть реалізувати себе не раніше, ніж через 6-7 років. Саме в цей період – 2017-2018 рік – астролог бачить початок кардинальних змін у нашій країні, і саме з цими людьми він пов'язує дуже великі зміни в політиці та економіці України.
Як бачимо, в тому, що за «новими обличчями» української політики майбутнє країни, впевнені не тільки політичні експерти, але й астрологи. Залишається тільки побажати політичним лідерам діяти, незважаючи на волю зірок, та досягати змін у державі набагато раніше наміченого астрологами часу.
Сергій Дутка
Переглядів: 979 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]