Субота, 20.04.2024, 04:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 16 » ПОЛІТИКА
10:51
ПОЛІТИКА
Свободу не спинити. А антиукраїнське свавілля?

«Зупинити антиукраїнське свавілля» закликали івано-франківців минулої неділі лідери всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок, член політради партії Ірина Фаріон та голова Івано-Франківської обласної ради, керівник обласної організації партії Олександр Сич.

Першим до учасників віча звернувся Олександр Сич. «Сьогодні правляча «еліта» намагається маніпулювати народом. Яскравим прикладом цього є той факт, що останнім часом поширюється інформація про те, що Янукович відстоює інтереси України. А за це відповідно Росія вважає його бандерівцем. Але, шановні, як тоді пояснити свідому українофобську політику всередині держави?! Хіба це не введення в оману нашого народу? Поряд з нібито відстоюванням інтересів йде деукраїнізація України», –  наголосив голова обласної «Свободи». 
Ірина Фаріон закликала до національного піднесення і самосвідомості. «Ми зараз не маємо права на розчарування, бездіяльність і страх. Наш найменший страх – найбільша пожива для ворогів, а це в свою чергу зрада себе самого», – переконана відомий мовознавець.
На думку Олега Тягнибока, «влада користується всіма методами для знищення опозиційних сил: для одних – це арешти, а для інших – просто брехливі чутки». «Сьогодні ми маємо наступ абсолютної брехні в Галичині. «Партія регіонів» включила механізм виливання бруду на «Свободу» саме тут, де є вогнища організованого спротиву проти них», – вважає Олег Тягнибок.
Лідер «Свободи» розповів про чисельні приклади авторитаризму та протизаконного наступу не тільки на політичних лідерів, але й на населення в цілому. «Чому так звані «данєцкі» масово займають посади в місцевих органах влади? Так, керівником аеропорту та митниці у Львові стали «данєцкі». А чому люди з Франківська чи того самого Львова не направляються на керівні посади на схід? Та тому, що це свідоме засилля для висмоктування грошей з державного і міських бюджетів! Деукраїнізація відбувається на релігійному, економічному, політичному, культурному, моральному і навіть фізичному рівнях. А ті гучні судові процеси, що зараз відбуваються в Україні, – це  тест на свідомість. А загалом – відволікання уваги від важливих загрозливих речей. А таких речей проти населення дуже багато: пенсійний закон, новий Податковий кодекс, а найближче, що на нас очікує – земельний ринок. Цей закон вступить в дію вже з 1 січня. Українець просто втратить доступ до землі, бо її викуплять іноземці. Чим це не чергова кріпаччина?.. Але ж влада про це не говорить», – обурюється Олег Тягнибок.
Роман Тихий
Переглядів: 820 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]