П`ятниця, 29.03.2024, 09:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Серпень » 12 » Подвійне дербі
15:52
Подвійне дербі
«Прикарпаття» і «Енергетик» проведуть дві зустрічі за шість днів

Без таких матчів, напевно, було б дуже сумно. Зустрічі земляків завжди відзначаються підвищеною внутрішньою напругою. Найближчими днями календар змагань нам дарує «подвійну радість» – «Прикарпаття» і «Енергетик» спершу зустрінуться у матчі національної першості, а потім – у розіграші Кубка України. Причому бурштинцям доведеться двічі їхати до обласного центру.


Остання обставина навряд чи дуже їх засмучує. З тренувальної бази «Енергетика» у селі Сокіл Галицького району до Франківська навіть ближче, ніж до Бурштина. Тож під час попереднього дербі, котре відбулося 3 травня, «енергетики», скориставшись відповідним пунктом у регламенті, провели одне з занять не в себе вдома, а на стадіоні «Рух».
У попередньому турі підопічні Миколи Пристая відкрили лік своїм очкам у сезоні. Як зауважив після поєдинку з «Чорноморцем» асистент Пристая Михайло Гнатишин, команда поволі знаходить свою гру. Це було помітно і під час матчу в Олександрії, і в домашній зустрічі з одеситами. «Ми на правильному шляху і надіємося, що свого останнього слова ми ще не сказали», – констатував тренер.
Щодо поєдинків з «Прикарпаттям», то для бурштинців більш важливою є перша гра, адже команді потрібні очки, щоб піднятись з дна турнірної таблиці. Втім, і одного залікового балу виявилося достатньо, щоб розміститися у турнірці одразу за прикарпатцями, котрі, обігравши на старті «Зірку», зазнали трьох поразок поспіль.
Про другий етап кубкових змагань наразі ніхто не думає. Раніше, потрапивши до 1/16 фіналу, команди нижчих ліг гарантовано отримували у суперники клуби елітного дивізіону, що завжди було цікаво для вболівальників. В останні роки регламент кубкового турніру зазнав змін. Тепер проводиться сліпе жеребкування. І не всі хочуть випробовувати долю. А раптом замість прийому клубу з Прем’єр-ліги доведеться їхати у недешеву тисячокілометрову подорож…
Хто гарантовано гратиме на всіх етапах турніру (аж до фіналу!) вдома, то це яремчанські «Карпати». Статус аматорського клубу надає їм таку привілегію. Здолавши «Верес» (3:0), яремчанці наступної середи прийматимуть МФК «Миколаїв», який днями очолив знайомий нам Руслан Забранський.

Сторінку підготував               
Володимир Горощак

Переглядів: 939 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]