Четвер, 25.04.2024, 11:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 16 » Подарунки від Миколая або З чим йдемо у рік прийдешній
13:14
Подарунки від Миколая або З чим йдемо у рік прийдешній
Олег Коржак,
депутат міської ради,
фракція «Наша Україна»

Кінець року – це час, коли всі    озираються назад, щоб    оцінити те, що відбулося за увесь цей час, підбити підсумки і визначитися з тим, що ж планувати на рік наступний. Кажуть, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Наш випадок, напевне, найкраще тому підтвердження. Бо озирнувшись на рік, що минає, що ми бачимо? Ми бачимо вибори: президентські – на початку року та місцеві – наприкінці. І в рік прийдешній переходимо уже з розмовами про вибори «на носі» – парламентські.
Однак не виборами одними жила Україна весь рік. У нас були також "Харківські домовленості" Президента Януковича, які обмежили українську суверенність і фактично здали на 25 років Крим Росії, був Податковий кодекс, запропонований урядом Азарова, який фактично позбавив підприємців права вільно займатися своїм бізнесом, а також була конституційна реформа, яка відправила нас у минуле, надавши Президенту ще більше повноважень. Зараз маємо адмінреформу, яку до свят так сильно хоче «подарувати» нам Президент. Об’єднання низки міністерств, ліквідація і утворення довгого переліку державних комітетів, які нинішня влада видає за адміністративну реформу, не полегшує життя людей. Не зроблено жодного кроку для зменшення свавілля та корупції чиновників на місцях. Саме від цього щодня потерпають мешканці нашого міста. Відтак, державний механізм України залишається неефективним.
Що стосується нашого міста, то цього року люди отримали нову владу на місцях, саме тих людей, кого вони хотіли бачити в стінах міської ради, кому довірили представляти свої інтереси. Зараз залишається лише сподіватись, що кожен з депутатів виправдає цю довіру і не дасть людям вже вкотре відчути розчарування за свій вибір.
Які б подарунки на нас не чекали в наступному році, все одно не варто забувати, що попереду свята, час, коли варто забувати про всі негаразди і непорозуміння, час, коли потрібно відкинути все зайве і зарядитися позитивною енергією та емоціями.
Переглядів: 903 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]