Четвер, 28.03.2024, 18:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Піар по-івано-франківськи
10:06
Піар по-івано-франківськи
Прочитавши в місцевій пресі статті під назвами «Чужі ідеї – в життя» і «Красти – гріх. У тому числі – чужі ініціативи», мені стало якось сумно.

Адже автор, який пише про  моральні речі, про те, що  красти – це гріх, а сам пише неправду, то це вже по меншій мірі – фарисейство. Складається враження, що люди знають, що таке мораль, але не хочуть знати, що таке моральність. Нагадаю, що мораль – це слово, а моральність – це дія.
Я не зміг промовчати, бо була зроблена спроба несправедливо, грубо і цинічно принизити нашу молодь, свідомих і активних молодих людей, які збирали підписи щодо заборони продажу пива, слабоалкогольних і алкогольних напоїв в роздрібній торговельній мережі міста з 23:00 до 8:00, яку нібито вкрали молодіжні організації у міського виконавчого комітету. Насправді це не була ініціатива міськвиконкому. Міський виконавчий комітет був  тільки виконавцем ідеї і ініціативи депутата міської ради Петра Строїча, яку він озвучив на сесії міської ради майже рік назад.
Виходить, що автор вищезгаданих статей сам зробив гріх, вкравши в мене мою ініціативу і приписавши її міськвиконкому, який, навпаки, дуже довго і мляво готував цей проект. Мало того, замість того, щоб подякувати молодіжним організаціям і похвалити їх, що вони збирали підписи, він ще виставляє їм претензії, звинувачуючи їх у скоєнні гріха – крадіжці чужої ідеї!
Як автор цієї ідеї і цієї ініціативи відповідально заявляю, що нічого і ні в кого молодіжні організації не крали. Їх потрібно похвалити і подякувати їм. Вони – молодці. Вони свідомі молоді люди, які роблять добру справу. Честь і хвала їм.
По-великому рахунку, ми всі повинні зрозуміти, що сьогодні в суспільстві є проблема щодо культури вживання пива, слабоалкогольних і алкогольних напоїв взагалі і є проблема щодо збереження здоров’я підростаючого покоління зокрема. Треба на це звертати увагу і підтримувати добрі ініціативи, а не піарити незаслужено когось і вести «розборки» – хто перший. Зовсім неважливо чия це ініціатива. Завжди важливий результат. І тому, чим більший буде тиск з боку молодіжних, громадських організацій і громади в цілому на депутатів міської ради, тим швидше, можливо, наші обранці, нарешті проголосують і підтримають проект рішення щодо заборони продажу пива, слабоалкогольних і алкогольних напоїв в роздрібній торговельній мережі міста Івано-Франківська з 23:00 до 8:00.
Петро  Строїч,
 депутат міської ради,                                                  
заступник голови МО НРУ                    
     
Переглядів: 980 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]