Четвер, 28.03.2024, 15:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 31 » Область із приростом
11:51
Область із приростом
Михайло Вишиванюк дав прес-конференцію за підсумками року на посаді голови ОДА

«За два місяці поточного року ми йдемо з приростом промислової продукції на 20%. І ці темпи Івано-Франківська область не збирається зменшувати, а збільшувати, – запевнив прикарпатських журналістів під час прес-конференції минулої суботи голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк. – Що стосується сільськогосподарських робіт, то, сподіваюся, в області вони пройдуть успішно. Тим більше, що цим питанням – чи ми готові до весняно-польових робіт – днями цікавився Президент України».

Михайло Вишиванюк доповів Віктору Януковичу, що минулої осені на Івано-Франківщині виорали і посіяли значно більше, ніж раніше. Розширено площі озимого клину, ярового. Тож голова ОДА сподівається, що нерозораних земель в краї буде менше.
«Через природоохоронну інспекцію ми розробимо такий механізм, щоб земельні ділянки, які роками ніхто не обробляє, на яких рясно ростуть бур'яни, забирати і передати сільським радам як землі запасу, а потім думати, як їх раціонально використати, – зазначив Михайло Вишиванюк. – Тим більше, що ведення сільського господарства стає найбільш прибутковою, вигідною галуззю у всьому світі».
Стосовно зростання цін на продукти, то, за словами Михайла Вишиванюка, «хочемо ми того чи ні, незалежно від того, який уряд буде в Києві, ціни на сільськогосподарську продукцію будуть рости. Це загальносвітова тенденція. Питання забезпечення продуктами харчування у світі стоїть під №1. Навіть енергетична безпека вже відходить на другий план. А на перший план виходить безпека харчування».
На запитання представників ЗМІ щодо закупівлі за кордоном високорентабельної ВРХ, голова ОДА відповів: «Працюємо над цим питанням. В силу певних ветеринарних правил цей процес дещо призупинився. Цього року, думаю, вийдемо на фінішну пряму». Відповідаючи на запитання журналістів щодо співпраці чи, як зазначали представники ЗМІ, «наростаючої конфронтації» з обласною радою, голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк наголосив: «При вирішенні всіх життєво важливих проблем нашої області ми голосуємо разом. Єдина проблема є, яка не зовсім сприяє успішному розвитку області, це окремі політичні заяви, які оголошує обласна рада».
На переконання багаторічного депутата обласної ради Михайла Вишиванюка, «політичні заяви політичні партії повинні приймати в себе на зборах, на конференціях, на мітингах, а не політизувати обласну раду. При тому, що обласна рада теж має право зазначати свою позицію».
Водночас Михайло Вишиванюк наголосив: «По окремих питаннях, які ставлять депутати, я теж підтримую їхню точку зору».
Наш кор.
Переглядів: 904 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Subodh  
0
A pleinasgly rational answer. Good to hear from you.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]