Четвер, 18.04.2024, 19:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 30 » Новини
12:33
Новини
Місто підмочило
З 17 червня в Україні спостерігається суттєве погіршання погодних умов. Як поінформувала начальник служби оперативного реагування Тетяна Клочко,  лише за минулі понеділок і вівторок в Івано-Франківську випало 19,6 мм дощу, що становить понад половину декадної норми опадів.
За скаргами мешканців служба взяла на контроль 22 адреси, де протікають дахи. Дощові води підтопили вулиці Надрічну та Переяславську. Пориви вітру, які сягали 15 м/сек., ламали гілки дерев. Через переплетення дротів знеструмлювалися окремі електролінії. Мешканці Угорників перебували без світла впродовж однієї години, а Вовчинця – однієї доби.
Також через пошкодження кабельної електролінії 10 кВт півтори години не було електроенергії на вулицях Коновальця, Гвардійській, Слави Стецько, Матейки. Під знеструмлення на 24 хвилини потрапила й обласна дитяча клінічна лікарня.
Наш кор.

Без води і газу

У вівторок один із будинків на вулиці Софії Галечко зостався без води і газу. Їх відключили через перенагрів титана в одній із квартир.
Про це повідомила начальник служби оперативного реагування Тетяна Клочко. За її словами, там також пошкоджений водогін, для ремонту якого необхідно здійснити так звану розкопку. Якщо під час робіт не виникне ускладнень, цю аварійну ситуацію планували усунути впродовж вчорашнього дня.
Наш кор.

Нікому вивозити листя
В місті назріла проблема з накопиченням на контейнерних майданчиках для сміття опалого листя й гілок дерев.
За словами т.в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Валерія Козлова, вивізники сміття відмовляються це робити, мотивуючи тим, що це не входить у їхні функції. ЖЕО теж цього не роблять, бо ці послуги не закладені в квартплату.
«Цінова інспекція дійсно встановила, що ця послуга не включена в квартплату. Тут є проблема», – підтвердив заступник міського голови з питань ЖКГ, транспорту і зв’язку Микола Саєвич і дав доручення в.о. начальника УЖКГ Миколі Матіїву провести спеціальну нараду з перевізниками і ЖЕО, щоб її терміново вирішити.
Наш кор.

Підкоп під владу
Траншея під прокладання газогону перед адмінбудинком на вулиці Грушевського незаконна, і хто буде відновлювати там тротуарне покриття – наразі не відомо.
За словами т.в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Валерія Козлова, замовник робіт – управління ресурсного забезпечення ОДА – погодило ордер на роботи у всіх інстанціях, але належним чином так його й не зареєструвало, тож наразі ця розкопка незаконна. Секретар міськради Руслан Марцінків побоюється, що «крайнім» в цій ситуації буде міськвиконком, якому ОДА скаже відновити покриття.
Натомість, як повідомив заступник міського голови Микола Саєвич, це питання перебуває на контролі в заступника голови ОДА Руслана Гусака. Асфальтне покриття проїжджої частини вулиці Грушевського відновлюватиме ШРБУ №31 облавтодору, а на роботи з відновлення тротуарного покриття і замощення його плиткою ще не відбувся тендер.
Наш кор.
Переглядів: 862 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]