Четвер, 25.04.2024, 12:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 3 » «Неправильний» календар: Фаворити чемпіонату з’ясовують стосунки задовго до фінішу
21:40
«Неправильний» календар: Фаворити чемпіонату з’ясовують стосунки задовго до фінішу
Останнім часом календар обласного чемпіонату складають за допомогою жеребу. Представники команд витягують кульку з відповідним номером, після чого комп’ютер автоматично визначає графік ігор. Цього разу календар вийшов «неправильним». В тому сенсі, що претенденти на нагороди зустрічаються задовго до фінішу сезону.
Ще не встигла забутися минулотижнева дуель у Брошневі, де місцеві «Кроно-Карпати» за рівної боротьби поступилися яремчанським «Карпатам», як останні вийшли на гру з чинним чемпіоном – «Карпатами» з Коломиї. Попри те, що надворі кінець літа, суперники в чемпіонаті ще не програвали. З урахуванням попередніх сезонів яремчанці не знали гіркоти поразок 20 матчів, а покутяни – 35! Тож чия серія обірветься? А може команди, як і в першому колі, підпишуть «мирову» (в Коломиї, нагадаємо, матч завершився без голів)…
Посеред тижня обидва колективи оформили путівки у фінал кубка області, а отже матч в Яремчі відкривав двораундове протистояння «одноклубників». «Перший тайм» залишився за «курортниками». Вони перемогли – 3:1. Найзапеклішими виявилися заключні миттєвості зустрічі. Поступаючись одним м’ячем, гості будь-що прагнули відігратися. І лише гол новачка яремчанської команди Ростислава Романишина на третій компенсованій хвилині другого тайму остаточно схилив шальки терезів на користь господарів. Відтак підопічні Сергія Турняського зберегли восьмиочковий відрив від найближчого конкурента.
Натомість покутяни, які востаннє поступалися в чемпіонаті Івано-Франківщини 12 червня 2011 року (1:2 в Івано-Франківську з «Тепловиком»), вибули за межі чільної трійки. Звідти їх відтіснив богородчанський «Газовик». В рідних стінах «газовики» декласували «срібного» призера попереднього сезону – тлумацьке «Придністров’я» (4:0). Брошнівські «Кроно-Карпати», тим часом, у драматичному протистоянні перемогли у Косові місцеву «Гуцульщину» – 3:2. Косівчани вели перед у два м’ячі, однак не встояли у компенсований час. Відзначимо, що за нічийного рахунку гості не реалізували 11-метровий удар.
Вже цієї неділі «Кроно-Карпати» і «Газовик» зійдуться в очному двобої. Ще один ключовий матч сезону відбудеться задовго до фінішу. Що залишиться? У 21-му турі «Газовик» прийматиме «Карпати» з Яремче, у 25-му – «Кроно-Карпати» очікують вдома на коломиян, а ще через два тижні наразі чинний чемпіон області завітає у Богородчани…

Переглядів: 705 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]