Вівторок, 16.04.2024, 17:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Січень » 27 » «Наша Україна»: Влада здійснює демонстративний тиск на суд у справі Бандери
11:57
«Наша Україна»: Влада здійснює демонстративний тиск на суд у справі Бандери
У найгірших традиціях вірнопідданського малоросійства Адміністрація президента України вирішила публічно, на своєму сайті прозвітувати Москві про виконання її категоричних вимог – повернення до сталінських підходів у трактуванні історичної ролі лідерів українського визвольного руху.
Ще у квітні 2010 р. Донецький окружний адміністративний суд ухвалив політичне рішення про визнання недійсним Указу Президента України Віктора Ющенка «Про присвоєння Степану Бандері звання Герой України». 23 червня 2010 р. суддя Донецького апеляційного адміністративного суду залишив це протиправне рішення у силі.
Політична партія «Наша Україна» категорично заявляє: ці рішення не мають нічого спільного ані з правом, ані з історичною справедливістю.
В основі подібних неправедних судових рішень лежить не закон, а незнання і неповага до власної історії. Адже рішення Віктора Ющенка про присвоєння С.Бандері звання Героя України ґрунтувалось на детальному досліджені історичної правди, з урахуванням думки провідних вчених і громадськості, з дотриманням усіх вимог Конституції та законів України.
Ми переконані, що на нашому боці не лише історична правда, а й право. Саме тому нашими юристами подані касаційні скарги на ці неправосудні рішення донецьких судів до Вищого адміністративного суду України.
Скасування Указу про присвоєння звання Героя України Степану Бандері ми розглядатимемо як прямий виклик усім українцям, як загрозу для української державності.
Влада, очевидно, розуміє: її намагання переписати українську історію та принизити, в угоду Москві, народних героїв замовними рішеннями судів не лише налаштовує проти неї українців. Воно не має під собою жодної правової основи.
Саме тому, діючи з властивим їм цинізмом та нахабством, представники влади намагаються вчинити публічний тиск на суддів Вищого адміністративного суду України, прозоро натякаючи своїми заявами на сайті на рішення, на яке чекають від українського суду.
Політична партія «Наша Україна» категорично засуджує спроби влади чинити тиск на суд, спонукаючи його повернути у нашу дійсність зі смітника історії сталінські оцінки українського визвольного руху.
Нинішня влада не вічна, тож усі мають пам’ятати про відповідальність за свої дії. 
Прийнято на президії
політичної партії
«Наша Україна»
Переглядів: 784 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]