Четвер, 28.03.2024, 21:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 16 » НАСАМПЕРЕД
12:05
НАСАМПЕРЕД

У міського голови – новий заступник
Новим заступником міського голови Івано-Франківська з питань діяльності виконавчих органів став Богдан Білик. Його кандидатуру на цю посаду, внесену міським головою Віктором Анушкевичусом, одноголосно підтримали депутати міської ради на позачерговій 48-ій сесії, що відбулася минулого четверга.
Б.Білик змінив на цій посаді Руслана Панасюка, який переходить на роботу в облдержадміністрацію. Згідно з розподілом посадових обов’язків, він куруватиме роботу економічного блоку мерії. Міський голова В.Анушкевичус наголосив, що це «сумлінна, енергійна і відповідальна людина». За словами мера, Б.Білик ефективно працював на посаді начальника управління економічного та інтеграційного розвитку і «вивів місто на міжнародний рівень», свідченням чого є три відзнаки Ради Європи.
Своєю чергою, Б.Білик подякував депутатам за довіру і наголосив, що основними пріоритетами у його роботі на новій посаді й надалі будуть розвиток економіки, залучення інвестицій та технічної допомоги і наповнення дохідної частини міського бюджету, завдяки чому місто зможе динамічно розвиватися. А серед нових завдань він назвав необхідність залучення гарантій та підтримки інвесторів і розвиток туристичної інфраструктури, фестивальної діяльності та залучення до міста більше туристів.
Також на позачерговій сесії міськради депутати заслухали і «взяли до відома» інформації про проведення ремонту Набережної ім. В.Стефаника та про виконання програми економічного і соціального розвитку Івано-Франківська за перше півріччя. Ухвалили рішення про надання матеріально-технічної допомоги Одеському військово-морському ліцею, який прийняв на навчання курсантів з анексованого Криму, та звернулися до Президента і Верховної Ради щодо визнання ветеранів УПА борцями за незалежність України та надання їм статусу воюючої сторони у Другій світовій війні.
Стах МІРЧУК

 

Переглядів: 2447 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]