П`ятниця, 19.04.2024, 09:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 4 » НАСАМПЕРЕД
11:09
НАСАМПЕРЕД

Обранці пішли в школу
Школярів Івано-Франківська вітали депутати міськради


Свято першого вересня цього року – з присмаком тривоги через події в Україні. Про це говорять як освітяни, так і  батьки школярів. Адже за можливість прикарпатцям жити і навчатися під мирним небом на сході країни нині гинуть кращі сини Батьківщини.
Однак цей день стане незабутнім для наймолодших учнів, які вперше переступили поріг нового для себе навчального закладу. Їх 1 вересня вітали не лише вчителі та рідні, а й депутати міськради. Майже кожен навчальний заклад відвідали представники її найбільшої фракції – «Свободи». Обранці принесли дітям спортивний інвентар та багато інших подарунків. Зокрема у Хриплині кожен першокласник отримав комплект канцелярського приладдя та солодощі. У Микитинцях вручили сертифікат на сучасний тренажер. А в Угорниках, з ініціативи депутата Романа Онуфріїва, анонсували завершення будівництва тренажерних комплексів під відкритим небом та у спортзалі. ЗОШ №25, за підтримки голови депутатської комісії з питань освіти Оксани Савчук, нарешті отримає капітально відреставровані санвузли. Були й презенти для інших шкіл Івано-Франківська.
Тим часом урочисту лінійку у приміському селі Вовчинець відвідав народний депутат України Руслан Марцінків. Тамтешня школа – одна з кращих в місті. Адже віднедавна має автономне опалення, новий дах, відремонтований фасад, сучасні вікна та спортмайданчик зі штучним покриттям. А цього літа у навчальний заклад вклали ще понад 250 тисяч гривень. Тож нардеп стверджує, що влада зробила все можливе, аби діти ставали гідними громадянами держави. На це, за словами Марцінківа, сподіваються і захисники державності в зоні АТО: «Зранку 1 вересня я спілкувався з побратимами-«свободівцями» з батальйону «СІЧ». Хлопці попросили передати учням, що очікують від них свого внеску у побудову незалежної і сильної України. Їм наразі потрібно лише добре вчитися і здобувати нові знання. Якщо кожен з нас буде робити те, що має робити, наша нація стане дійсно непереможною».

Переглядів: 580 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]