П`ятниця, 19.04.2024, 10:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 21 » НАСАМПЕРЕД
11:04
НАСАМПЕРЕД

Братська солідарність
Міста-побратими Івано-Франківська зголошуються допомогти місцевим біженцям зі сходу
Представники латвійського міста Єлгава звернулися до місцевої влади із наміром переказати кошти на підтримку вимушених переселенців із Криму, Донецької та Луганської областей. Про це оголосив міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус на сесії міськради.
«Наші міста-партнери висловили готовність підтримати нас в контексті того, що відбувається на сході, – повідомив мер. – Нам потрібно відкрити відповідний рахунок зі збору коштів для надання допомоги біженцям з Криму, Донецької та Луганської областей».
Відтак, сесія Івано-Франківської міськради прийняла рішення про відкриття фінансовим управлінням виконавчого комітету рахунку для збору коштів на підтримку вимушених переселенців. Його реквізити міська влада також направить іншим містам-побратимам Івано-Франківська.

ДО ТЕМИ

Відповідно до рішення сесії міської ради Івано-Франківське КП «Єдиний розрахунковий центр» вже розпочинає надання пільг на оплату за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для учасників антитерористичної операції. Пільга надається як учасникам бойових дій АТО, так і членам сімей загиблих в АТО в розмірі, який визначається, як різниця між фактично нарахованими сумами за надані послуги та сумами (знижками), відшкодованими з державного бюджету. Підставою для надання пільг є посвідчення учасника бойових дій, виданого відповідно до статті 6, та посвідчення члена сім’ї загиблого, виданого відповідно до статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Для оформлення пільги слід звернутись в один з офісів ЄРЦ з посвідченням, довідкою з воєнкомату чи іншим належним документом, надати копію паспорта, ідентифікаційного коду. Пільга надається за рахунок власних коштів КП «ЄРЦ».

Переглядів: 575 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]