Четвер, 28.03.2024, 20:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 3 » НАСАМПЕРЕД
15:43
НАСАМПЕРЕД

Під персональний контроль
Вчора з третьої спроби міські депутати зібрались на друге пленарне засідання 46-ї позаргової сесії міськради, яку міський голова Віктор Анушкевичус скликав для повторного розгляду заветованого ним рішення «Про вдосконалення порядку здійснення контролю за рішеннями міської ради та її виконавчого комітету». Однак вето міського голови депутати так і не подолали.
Зрештою, у цьому не було  сенсу, бо спершу міська рада ухвалила нову редакцію такого рішення, внісши відповідні зміни до регламенту міської ради. Відтепер в заключній частині кожного рішення міськради  обов’язково повинен міститися пункт, в якому мають бути вказані посадові особи, на яких покладається контроль за виконанням рішень.
За словами голови мандатної комісії міськради Михайла Сеньківа, таке формулювання стало компромісним. З цим погодився і міський голова, зазначивши, що підтримавши такі зміни до регламенту і попереднього рішення міськради, депутати практично «вичерпали конфлікт».   
На сесії також виступив депутат Андрій Грималюк, який бере участь в антитерористичній операції на сході України у складі батальйону «Айдар», із закликом до депутатів допомогти у зборі коштів на придбання тепловізорів. Колеги відгукнулися на таке прохання і хотіли виділити кошти на придбання тепловізорів зі своїх депутатських фондів. Однак голова бюджетної комісії Роман Онуфріїв зазначив, що на це піде багато часу, а тепловізори потрібні уже, і попросив допомогти у їх придбанні власними коштами, а не з депутатських фондів на виконання наказів виборців. Принагідно міський голова В.Анушкевичус повідомив, що його сім’я за власні кошти уже придбала один тепловізор і він у четвер вирушає в зону АТО, щоб передати на передову допомогу від Прикарпаття. Також мер зазначив, що ще один тепловізор закуплять за бюджетні кошти з мобілізаційного фонду, з якого також профінансують придбання партії бронежилетів.
Стах МІРЧУК.

 

Переглядів: 577 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]