Субота, 20.04.2024, 08:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 5 » НАСАМПЕРЕД
09:04
НАСАМПЕРЕД

Депутати зберуться на раду
Наступного тижня скликається чергова сесія Івано-Франківської міської ради. Понад  30 питань її порядку денного планують розглянути на двох пленарних засіданнях.


Про це повідомив секретар міськради Микола Вітенко. За його словами, у проекті порядку денного сесії більшість становлять так звані технічні і робочі питання, які пройшли попередній розгляд на засіданнях міськвиконкому та у профільних депутатських комісіях. Хоча є й такі, що можуть викликати дискусії і суперечки у сесійній залі та громадський резонанс. Серед них – звіт про виконання інвестиційного проекту «Маодот» та проект рішення про визнання самочинним будівництва на вул. Мазепи, 35-а. Також на попередній сесії депутати висловили бажання повторно заслухати звіт про роботу міської міліції.
«Зараз уже є новий начальник міської міліції, думаю, що депутати захочуть з ним познайомитися, послухати плани його роботи і поставити перед ним певні задачі, –  каже М.Вітенко. – Також запланований звіт міського голови про стан виконання умов договору про співпрацю між міською радою і ТзОВ «Маодот». До першого червня інвестор якраз мав виконати певні умови і зобов’язання, щоб міська рада не розірвала з ним угоду. Ще одним проблемним і резонансним питанням є проект рішення про визнання будівництва на вул. Мазепи, 35-а, яке уже фактично завершене, самочинним і відключення його від електроенергії та водопостачання».
Важливим, за словами М.Вітенка, буде  розгляд блоку питань, що стосуються роботи державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго». Зокрема, міська рада планує обговорити інвестиційну програму цього підприємства, внести зміни до його статуту, дати йому дозвіл на укладення субкредитного договору з мінфіном під гарантії міськради та гарантувати забезпечення виконання його боргових зобов’язань за кредитом корпорації НЕФКО. Також міськрада заслухає звіти про виконання міського бюджету за перше півріччя і виконання програми соціально-економічного розвитку, планує ухвалити рішення про сприяння діяльності підприємствам в умовах ускладнення політичної та економічної ситуації, затвердити нові редакції статутів загальноосвітніх шкіл задля поширення практики їх переведення на самостійний бухгалтерський облік та внести зміни до рішення про відкриття рахунку для допомоги постраждалим на Майдані, поширивши його дію на переселенців з південно-східних областей та постраждалих під час проведення антитерористичної операції.
Левко КУТИНСЬКИЙ

Переглядів: 524 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]