Вівторок, 16.04.2024, 07:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 5 » НАСАМПЕРЕД
16:23
НАСАМПЕРЕД

Уникнути провокацій
Влада та громадські організації готуються  до можливих провокацій у місті на травневі свята


Представники влади, громадськості, політичних організацій та журналісти Івано-Франківська  провели спільну нараду, присвячену проведенню масових заходів у місті на травневі свята. Як повідомив на початку зустрічі голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Троценко, приводом для проведення зібрання став лист, що надійшов йому від народного депутата Геннадія Москаля.
«Ставлю до відома, що я маю інформацію, отриману з достовірних джерел, щодо підготовки спецслужбами РФ масштабних провокаційних акцій у західних областях України – Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській», – процитував текст листа Андрій Троценко.
«У Львівську, Івано-Франківську та Тернопільську області під виглядом одиночних туристів, які не викликають підозри в українських прикордонних служб, через КПП в Чернігівській області, а також з території Білорусі мають заїхати близько тисячі підготовлених російськими спецслужбами осіб, які вільно володіють українською мовою і будуть активними учасниками даних провокацій», – йдеться у листі.
За словами голови ОДА, інформацію про провокації підтверджують в обласному управлінні СБУ.
«Частина цих осіб уже знаходиться на території України і вишукує контакти з громадськими організаціями та окремими громадянами, котрі за грошову винагороду погодяться взяти участь у масовках», – наголосив Андрій Троценко.
Результатом проведення зустрічі стало звернення до іванофранківців, що підписали учасники наради. У меморандумі мешканців області просять утриматись від участі в будь-яких маршах на підтримку СС «Галичина», а ветеранів – від використання під час урочистостей георгіївських стрічок.
Разом з тим представники КПУ не підтримали звернення, пояснюючи це «повністю антикомуністичною риторикою зустрічі».
О.Г.

 

Переглядів: 551 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]