П`ятниця, 29.03.2024, 12:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 27 » НАСАМПЕРЕД
11:32
НАСАМПЕРЕД

Попович замінив Сича
Новообраним головою Івано-Франківської обласної організації  ВО «Свобода» став депутат обласної ради, голова фракції ВО «Свобода» Василь Попович. 22 березня на обласній конференції партії його кандидатуру було одноголосно підтримано активом організації замість Олександра Сича, який за власною ініціативою склав повноваження, зважаючи на значну зайнятість в уряді.
Націоналісти хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять героїв Небесної сотні «свободівців» Сергія Дідича та Ігоря Дмитріва, проаналізували проведену роботу районних організацій в умовах революції національної гідності, підсумували діяльність Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» за звітний період, окреслили стратегічні напрями діяльності організації в умовах військової агресії Російської Федерації та з огляду на перспективу можливих президентських й наступних місцевих виборів.
«Під час революції національної гідності франківські сотні, за оцінками багатьох, були чи не найкращими, найбільш організованими, дисциплінованими та рішучими в діях. Сьогодні нас очікує діяльність в умовах неприхованої військової агресії, у призмі президентських й близьких місцевих виборів. Власне, боєздатність партії і проявляється не в період затишшя і суспільного миру, а в період революції, не в міжвиборчий період, а в умовах виборчої боротьби. На жаль, мусимо визнати, окремі особи, увійшовши до «Свободи», так і не стали «свободівцями». Націоналістична організація ж, своєю чергою, має бути націоналістичною не на словах, а насамперед на ділі! Кожен із нас зобов’язаний пам’ятати й керуватись цим постулатом», – зауважив Олександр Сич.
Новообраний голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» запропонував  новий склад обласного комітету партії. За результатами голосування до нього увійшли Ігор Шевчук, Василь Скрипничук, Володимир Семко, Сергій Федорців та Михайло Королик.
Окрім того, як повідомив Василь Попович, найближчим часом він об’їде всі районні організації, де проведе зустрічі з активом районних осередків.
На конференції було також обрано делегатів на Всеукраїнський з’їзд ВО «Свобода», що вже незабаром відбудеться у Києві, – інформує прес-служба ВО «Свобода».

 

Переглядів: 598 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]