П`ятниця, 19.04.2024, 15:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 27 » НАСАМПЕРЕД
12:47
НАСАМПЕРЕД
Громадський патруль

Івано-франківська міліція здійснює патрулювання міста спільно з представниками громадських організацій. Про це повідомив начальник відділу дільничних інспекторів міліції міськвідділу внутрішніх справ Ігор Полив’яний.

За його словами, громадський порядок у вечірню пору доби у місті забезпечують 20 міліціонерів роти патрульно-постової служби, сім автопатрулів, вісім співробітників міліції за рахунок особистого часу, 20 службовців внутрішніх військ, 12 співробітників відділу державної служби охорони і три автопатрулі групи затримання ВДСО.
Також до патрулювання міста залучені 40 представників громадського формування з охорони громадського правопорядку «Штаб», 60 представників Народної самооборони та 10 машин учасників Автомайдану.
Як поінформував І.Полив’яний, за минулий тиждень до чергової частини міліції надійшло 239 інформацій, зареєстровано 28 злочинів. Серед них 10 крадіжок, чотири випадки тілесних ушкоджень, два випадки умисного пошкодження майна, два злочини у сфері економіки та по одному шахрайству і хуліганству.
Водночас начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи міськвиконкому Богдан Маланюк повідомив, що до патрулювання Івано-Франківська та підтримання громадського правопорядку у місті також долучаються представники студентського штабу спротиву, ветерани-афганці, ветерани органів внутрішніх справ та представники громадських формувань з охорони громадського правопорядку підприємств, установ та організацій міста. Крім того, ведуться перемовини з керівництвом місцевого клубу собаківництва щодо залучення до патрулювання міста їхніх членів разом зі своїми собаками. «Ситуація спокійна, мирна, надзвичайних порушень громадського правопорядку у місті не зафіксовано», – каже Б.Маланюк. Він також нагадав, що щось подібне місто вже переживало під час так званого путчу «ГКЧП» – зняття пам’ятників Леніну та процесу перейменування вулиць. Тоді до охорони громадського порядку у місті теж залучали представників добровільних народних дружин, які несли свою службу доти, поки міліція не прийняла присягу на вірність Україні.
Іван ГІРАК
Переглядів: 541 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]