П`ятниця, 19.04.2024, 21:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 27 » НАСАМПЕРЕД
12:40
НАСАМПЕРЕД
«Синьогору» показали простим людям

Днями для українців відкрилися дивовижні таємниці заможного життя керівництва держави. Все таємне враз стало явним. Від побаченої розкоші люди із відразою відвертають голови. Не від одного тепер можна почути нарікання, як так можна жити. Вслід за маєтками екс-президента Януковича світу відкрилася і власність колишнього генерального прокурора Пшонки.

Після того, як відкрилися для простих українців ворота президентського Межигір’я, мешканці Прикарпаття також отримали можливість бодай зовні помилуватися президентською резиденцією «Синьогора» у Гуті Богородчанського району. На вихідних у «паломництві» до Гути взяло участь чимало охочих. Відзначають, що у Гуті внутрішнє оздоблення виконано із порівняно стриманим смаком.
Екскурсія до Гути несла загрозу збереження майна, тому одразу ж виникла потреба в її охороні. «Я особисто говорив із сільським головою Міжгір’я Богородчанського району, щоб він взяв із собою сотників самооборони із Богородчанського району і трішечки притримав тих людей, які там хотіли робити щось неправильне, – каже голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук. – У мене є прохання робити щось грамотно і пам’ятати, що це майно державне і нікуди воно звідси не піде. Якщо Межигір’я було приватною власністю і стало державною, то резиденція у Гуті – це державне майно».
Серед населення побутує чимало версій, яку долю приписати цій місцині. Одні вважають, що на цій території цілком доцільно було б організувати санаторій для дітей. Проте одразу ж знаходяться візаві у цьому питанні, мовляв, якщо тут буде санаторій, то до нього направлятимуть винятково «особливих» дітей.
«Якщо вирішить держава передати в комунальну сільську, спільну районну чи обласну власність, то ми будемо розпоряджатися ним і вирішувати, що там має бути і як воно має бути. Відмовлятися від такої власності ми не будемо. Треба музей – буде музей імені одного ведмедя на вході. Треба щось інше – то буде інше. Пансіонат для дітей – нормальний варіант, там добре повітря і гірська вода. Якщо буде вирішено залишити територію як президентська резиденція, то так і буде», – запевняє голова облради. Наразі, за словами Василя Скрипничука, цим майном мусить розпоряджатися Кабінет Міністрів.
Дмитро ГУСАК

Переглядів: 633 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]