Субота, 20.04.2024, 12:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 9 » НАСАМПЕРЕД
12:45
НАСАМПЕРЕД
Віктор Рахміль очолив Головне управління Міндоходів в Івано-Франківській області

На урочистій нараді під головуванням заступника Міністра доходів і зборів України Андрія Ігнатова відбулося офіційне представлення начальника Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Віктора Рахміля, начальника Івано-Франківської митниці Міндоходів Валентина Семенова та заступника начальника головного управління – керівника слідчого підрозділу фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів Василя Роїка.

У нараді взяли участь голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк, перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Олександр Левицький, керівний склад Головного управління Міндоходів в області, Івано-Франківської митниці Міндоходів, державних податкових інспекцій області та митних постів Івано-Франківської митниці Міндоходів,   керівники правоохоронних та контролюючих органів регіону.
Як зазначив заступник міністра Андрій Ігнатов, основоположними пріоритетами Міністерства доходів і зборів України є підвищення ефективності управління процесом адміністрування податків, зборів, митних платежів, надання якісних послуг громадянам та бізнесу, створення умов для розвитку підприємництва та залучення інвестицій.
«Це вагомий кредит довіри від керівництва Міністерства та регіону і разом з тим неабияка відповідальність, – наголосив начальник ГУ Міндоходів в області  Віктор Рахміль. – Колектив очолюваного  мною управління докладе всіх зусиль для підняття авторитету Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області. Головні пріоритети нашої роботи – підвищення ефективності управління процесом адміністрування податків і зборів, використання об’єднаних електронних баз даних податкової та митної служб, розвиток електронних сервісів і впровадження кращих зразків сучасного обслуговування платників податків», – повідомили в прес-службі ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області.

Переглядів: 570 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]