П`ятниця, 19.04.2024, 05:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 13 » НАСАМПЕРЕД
12:13
НАСАМПЕРЕД
Чиєї волі виконавці?

Івано-Франківська міська рада затвердила кількісний і персональний склад її виконавчого комітету

На першому пленарному засіданні 36-ї сесії Івано-Франківської міської ради, що відбулось минулого четверга, депутати затвердили кількісний і персональний склад міськвиконкому. Таким чином завершилося піврічне протистояння міського голови та фракції більшості у представницькому органі міської влади від ВО «Свобода». Міському голові вдалося зберегти кількох своїх чинних заступників і призначити ще одного зі свого оточення, а «Свобода» провела до виконавчої влади ще кількох своїх людей.

Виконавчий комітет міської ради відтепер складатиметься не з 18, а з 16 осіб. До його складу входитимуть міський голова Віктор Анушкевичус та секретар міської ради Микола Вітенко. Залишаться на своїх посадах перший заступник міського голови Зіновій Фітель (якого найбільше хотіла позбутися  «Свобода»), заступник міського голови з гуманітарних питань Михайло Верес (який, на думку «свободівців», недостатньо виконує рішення міськради про збільшення мережі дошкільних навчальних закладів) та керуючий справами міськвиконкому Андрій Лис. Заступника міського голови з економі-чних питань Любомира Слободяна на цій посаді замінив Руслан Панасюк (досі очолював центр надання адмінпослуг і свого часу обирався депутатом міськради від блоку «За Анушкевичуса»), а заступником міського голови з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку замість Миколи Саєвича став керівник «Теплоко-муненерго» Руслан Гайда.
На громадських засадах членами міськвиконкому залишаться головний інженер будівельної компанії «Ярковиця» Дмитро Демків, директор приватної туристичної компанії Руслан Руско та керівник регіонального управління фонду сприяння молодіжному будівництву Олександр Кулик. До них приєднаються директор КП ЄРЦ Вадим Войтик, депутати облради від ВО «Свобода» Олег Загурський та Сергій Федорців, представники ВО «Батьківщина» Ярослав Зуб’як та партії «УДАР» Любомир  Богославець і  доцент кафедри економічної теорії університету ім. Короля Данила Галицького Іван Криховецький.
Такий склад міськвиконкому «в цілому» при поіменному голосуванні підтримали 40 депутатів міськради. Голосів «проти» не було. «Утримались» при голосуванні шестеро: Ярослав Бачкур, Василь Бойчук, Василь Ревчук (ВО «Батьківщина»); Сергій Благодир і Богдан Федьків (Партія Регіонів) та Сергій Борзов (фракція «За зміни в Івано-Франківську»).  

Левко КУТИНСЬКИЙ

Переглядів: 656 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]