Четвер, 18.04.2024, 03:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 13 » НАСАМПЕРЕД
09:47
НАСАМПЕРЕД
Сесію міськради проведуть під казначейством?

Через затримки і невчасне фінансування підприємств комунальної галузі міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус чергове засідання сесії міськради думає провести під стінами управління державного казначейства.

Про це В.Анушкевичус повідомив під час вівторкової апаратної наради у міськвиконкомі. Приводом до такого заходу стало невчасне фінансування казначейством підприємств комунальної галузі міста, зокрема дорожнього ремонтно-експлуатаційного управління. У час, коли воно б мало інтенсивно працювати, прибирати Івано-Франківськ до Великодніх свят і Дня міста, ремонтувати дороги, підприємство не фінансується і боргує за пальне, запчастини, асфальт. Навіть зарплату працівникам до Великодня виплатити не змогло.
«До нашої роботи є багато зауважень, і ми самі бачимо, скільки у нас є недопрацювань, – каже начальник ДРЕУ Володимир Юсипів.  – Але є чинники, на які ми впливати не можемо. Це невчасне фінансування, яке не дає змоги нормально працювати. За кожні недоліки в місті у нас йдуть нерви, з’являється озлобленість в колективі та різні розмови. Колектив незадоволений. Людям, які щодня метуть сміття, не дуже приємно робити це безкоштовно. Інші просять аванси, а ми не можемо отримати вчасно те, що заробили тяжким трудом».
«У такій ситуації ми не можемо повноцінно проводити роботи з того ж ремонту доріг, бо казначейство не фінансує платежі не те що на ремонт доріг, а навіть на експлуатацію, – каже В.Анушкевичус. – Ми маємо кошти на рахунках, а скористатися ними не можемо. Дисбаланс державного бюджету покривається за рахунок місцевих бюджетів. Цей тиждень буде показовим. Ми подивимося, як відбуватиметься фінансування і, якщо воно буде невчасним, сесію міськради проведемо під стінами казначейства».
Хвалимир ВЛАДІВ
Переглядів: 677 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]