Четвер, 28.03.2024, 15:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 28 » НАСАМПЕРЕД
11:50
НАСАМПЕРЕД
Мер тиснув руки тим, хто прибирав сніг



Робота і взаємодія під час ліквідації наслідків снігопаду комунальних, рятувальних та спеціальних служб на міського голову Івано-Франківська справила позитивне враження.

Про це, підбиваючи підсумки боротьби з негодою, він заявив під час вівторкової апаратної наради у міськвиконкомі. «Цього разу все відбувалось набагато злагодженіше і організованіше, – сказав Віктор Анушкевичус. – У суботу з п’ятої години ранку я об’їжджав місто і у мене склалось позитивне враження. За ніч люди зробили великий обсяг роботи і за це їм велика подяка».
Мер також розповів, що коли об’їжджав місто і бачив на дорозі снігоприбиральну техніку, то зупинявся, щоб особисто подякувати і потиснути руку водіям за їхню роботу. Але, за його ж словами, під час ліквідації снігопадів, звичайно, були й недопрацювання. Зокрема, щодо посипання піщано-соляною сумішшю дворових і прибудинкових територій. «Людський фактор має велике значення, – підсумував В.Анушкевичус. – Де двірник відповідальний, це одразу було видно».
Як повідомив начальник дорожнього ремонтно-експлуатаційного управління Володимир Юсипів, після негоди у місті працювала 21 одиниця спецтехніки. Впродовж суботи-неділі вулиці розчищали шість машин, чотири трактори, три грейдери та стільки ж навантажувачів. До робіт ДРЕУ також залучило один трактор Т-150 приватного підприємця Лучка. А протиожеледними матеріалами за встановленими маршрутами вулиці посипали чотири  піскорозкидачі. У понеділок бригади ДРЕУ заходилися ліквідовувати так звані нальоди. Найперше – на перехрестях вул. Галицької-Василіянок, Василіянок-Вовчинецької, Довгої-Бельведерської та Короля Данила –Гетьмана Мазепи. Очистили від снігу і льоду так звані лежачі поліцейські і приступили до розчистки проїжджих частин бічних вулиць.
Прибудинкові території, як поінформував директор Єдиного розрахункового центру Вадим Войтик, прибирають шість підрядних організацій – п’ять приватних і одна комунальна ЖЕО №9. «Але статус і приналежність підрядників не вплинув на якість робіт. Там переважно працюють колишні комунальники з досвідом, які знали, як боротися зі снігом». Директор ЄРЦ визнав, що двірники розпочали свою роботу не о шостій, а о сьомій годині ранку, але пояснив це тим, що більшість з них проживає у селах, і вони не мали змоги вчасно дістатися до міста на роботу. «Але керівники організацій зробили необхідний перерозподіл персоналу, залучили до прибирання снігу слюсарів і до обіду в суботу забезпечили необхідний мінімум робіт». Найкраще, за словами В.Войтика, у цій ситуації спрацювали ПП «Мій дім» та «ЖЕО «Молодіжне», які прибирають території своїх колишніх ЖЕО №2 та №8, а найгірший стан справ був у комунальних округах №№3,4 та №7.
Стах МІРЧУК
Переглядів: 702 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]