Четвер, 28.03.2024, 21:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Вересень » 24 » «Надію» – не продати...
11:19
«Надію» – не продати...
Впродовж останніх півроку Івано-Франківськом вперто блукає інформація, яка аж до крайнощів суперечить одна одній: керівник фірми «Надія», депутат міської ради Мирослав Бойко потрапив у реанімацію, родина Бойків виїхала в Австрію, готель перейшов у власність іноземної компанії, Мирослав Бойко  балотується на посаду міського голови і т.д. і т.п. З цього приводу — жодного повідомлення в пресі.
Щоб прояснити ситуацію, кореспондент «ЗК» зателефонував у приймальню Мирослава Бойка. Виявилося, директор фірми «Надія» живий-здоровий...


– Пане Мирославе, чи доходять до вас чутки, що вже понад півроку  розповсюджуються серед мешканців нашого міста про фірму «Надія» і особисто про вас? За цей час фірму «Надія» нібито вже кілька разів продали, насильно відібрали контрольний пакет акцій, відправили керівника в реанімацію тощо. Згідно з останніми чутками, готель «Надія» придбала австрійська компанія...
– Мені дуже запам’яталась фраза У.Черчіля: «Все, що не некролог, є реклама». Звісно, що та маса чуток, яка  з’явилась і росла як снігова лавина, не могла не дійти до мене, моєї родини і нашого колективу. Тим більше, що вони зашкалювали своєю сенсаційністю та аморальністю. Очевидним  є те,  що ті, хто займається цими брудними справами, мали певні цілі. Нам вони  невідомі, але вочевидь направлені не на прогрес і  розвиток. Останнім часом ми всі багато говоримо про віру в Бога, ходимо до церкви і в той же час свідомо порушуємо біблійні заповіді. Люди, що вигадують і розповсюджують ці чутки, забули про заповідь «не свідчи неправдою на ближнього свого», хоча прекрасно знають, якій  справі вони служать, але з часом правда все одно вийде назовні.
Я розцінюю подібні чутки і розмови, як брудні технології, скеровані проти нашого колективу і проти мене особисто. За останні роки їх в нашій державі було так багато, що у людей виробилась стійка апатія і байдужість до фальші, а байдужість, як писав класик, це мовчазне благословіння зла. Протягом останнього року ніяких пропозицій щодо продажу готелю чи фірми ні від українського, ні від іноземного бізнесу до нас не надходило. Наших краян хочу запевнити, що готель «Надія»  є і надалі буде розвиватись.
– Можливо, це справа рук Ваших конкурентів? Адже готель «Надія» став визнаним лідером готельної галузі України  і не всім це подобається?
– Дійсно, готель «Надія» впевнено ввійшов в десятку кращих готелів України. Можливо, комусь не подобається, що колектив працює  стабільно та  злагоджено. Проводяться прогресивні реформи, виховуються висококваліфіковані кадри, створюються додаткові робочі місця, вчасно сплачуються зарплати та податки в бюджет. Ми робимо все, що можемо, але це не так легко дається. Внаслідок кризи зменшилась кількість гостей готелю, зростають ціни на енергоносії та продукти харчування, що впливає на формування ціни послуг  готелю. Колектив шукає шляхи подолання кризи через диверсифікацію видів діяльності, тому немає часу займатись демагогією. Ставка робиться на нашу молодь, дуже талановиту, незаангажовану, яка сповідує європейські демократичні цінності.
– Чи берете участь у передвиборчій кампанії, адже сьогодні ви є  депутатом міської ради? Подейкують, можете балотуватися на посаду міського голови...
– Так, справді я є депутатом  Івано-Франківської міської ради від фракції БЮТ, хоч не є членом жодної політичної партії. Я впевнений, що партійна діяльність і бізнес – речі несумісні. Моя депутатська робота заважала мені  займатись розвитком власного бізнесу. Тому я, порадившись з родиною, прийняв рішення більше нікуди не балотуватися. Депутатський корпус нинішнього скликання, на мою думку, зробив все, що міг, в політичній і економічній ситуації, що склалася.
– А які у Вас стосунки  з новою владою?
– Я миролюбна, лояльна людина. Вважаю, що всі мають право бути вільними  і працювати на благо країни, а влада в свою чергу, має створити для цього необхідні умови. Всі, без винятку, мають бути рівні перед законом і поважати його, як це притаманно цивілізованим демократичним країнам. Хочеться працювати стабільно, злагоджено, а влада повинна цьому допомагати та бути гарантом закону. Глибоко переконаний, що у нашої влади сьогодні є всі важелі, щоб це все забезпечити та створити належні умови для роботи, а ті, хто хоче і вміє працювати, таку владу завжди підтримають.
Розмовляв
Ростислав Твердохліб

Переглядів: 1130 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]