П`ятниця, 26.04.2024, 01:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Липень » 8 » Начальство прислухатиметься до ЗМІ?
09:45
Начальство прислухатиметься до ЗМІ?
Читати пресу, дивитися телевізор і слухати радіо – таку вказівку дав своїм підлеглим міський голова Віктор Анушкевичус. До цього мера спонукала публікація «Дорога в нікуди», яскраво проілюстрована в одній з місцевих газет. В ній йшлося про те, що дорожня розмітка пішохідних переходів часто спрямовує перехожих на газони,  дерева, ліхтарі та паркани.

— В мене є та газета, — відповів меру головний інженер міськжитлокомунгоспу Микола Ковальчук. – Я не знаю того кореспондента, але я його знайду... Ще раз поясню, чому так сталося. Паркан тимчасовий. Коли його заберуть, відкриється тротуар. А газон перед переходом на Привокзальній мали забетонувати.  
— Читайте газети, дивіться телевізор, слухайте радіо. Може не все, що пишуть журналісти, справді так. Може не все вам сподобається. Але якщо це проблемні матеріали, конструктивна критика чи пропозиції, їх необхідно брати до уваги, — наголосив Віктор Анушкевичус, — бо у багатьох випадках вони таки праві.
Але що тут говорити про реакцію начальства на матеріали у ЗМІ, якщо вони іноді й доручень міського голови не виконують. Аналіз виконання протокольних доручень міського голови, який зробили начальник служби оперативного реагування міськвиконкому Тетяна Клочко та радник міського голови Михайло Коник, розглядали й обговорювали на цьоготижневій апаратній нараді.
За три місяці керівникам підпорядкованих структур мер дав 365 доручень. Але 33 з них залишаються не виконаними й досі. В основному вони стосуються суто міської господарки — вирішення проблем благоустрою, ремонту аварійного житлового фонду, функціонування транспортної інфраструктури. Чимало доручень виконані не в повному обсязі. Є й такі, які мають виконуватися постійно і перебувати під постійним контролем відповідальних осіб. Однак вибіркові перевірки показують, що це не так. Як бачимо, виконавська дисципліна чиновників кульгає на обидві ноги.
Хвалимир Владів
Переглядів: 972 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]