Середа, 24.04.2024, 01:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 13 » НА КОНЯ
11:42
НА КОНЯ
Споживацький тест по-європейськи

Одразу три свята в рамках одного дня пропонують іванофранківцям цієї неділі. З нагоди вручення місту почесного Знака Ради Європи на центральній площі Шептицького та на вулиці Низовій і Бастіоні відбудуться ярмарок-виставка «Свято хліба» і фестиваль «Прикарпатський вернісаж». І все це буде об’єднано під однією назвою – День європейської співпраці.

Протягом декількох годин можна буде помилуватися витворами майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, а також насолодитися ароматом різних сортів свіжовипеченого хліба. Організатори дійств запевняють, що такою була вимога представників Ради Європи, щоби під час церемонії вручення нагороди у місті відбувалося масове дійство із залученням молоді.
Зрештою, для молоді також буде чимало розваг, адже у концертній програмі святкувань передбачено виступ учасників шоу «Майданс». Решти козирів свята організатори поки що не розкривають, але запевняють, що буде цікаво.
«Це вже третя нагорода, котру отримує наше місто. Всього ж є чотири нагороди Ради Європи. Похвалитися таким успіхом може ще одне місто в Україні – Харків», – відзначає начальник управління економічного та інтеграційного розвитку міськвиконкому Богдан Білик.
Незабутнє свято пропонують мешканцям та гостям міста пекарі не тільки з Івано-Франківська, але й із Львівської, Тернопільської та навіть Хмельницької областей. Родзинкою цьогорічного «Свята хліба», за словами голови Гільдії приватних пекарів та кондитерів Івано-Франківська Ростислава Кукурудза, стане випікання хліба безпосередньо під час ярмарки. Дві хлібопекарські компанії задекларували своє бажання і можливість провести випічку хлібної продукції на площі.
Ростислав Кукурудз запевняє, що проведення «Свята хліба» стане своєрідним споживацьким тестом для працівників хлібопекарської та кондитерської промисловості. Адже кожен відвідувач свята зможе безпосередньо поділитися враженнями від запропонованої продукції. «Ми будемо мати можливість і себе показати, і порівняти свою роботу із тим, що роблять конкуренти, – зауважує пан Ростислав. – Кожен виробник буде намагатися запропонувати гостям свята ту продукцію, котра, на думку пекарів, достойна бути представленою у широкому продажу.
Також пан Кукурудз зауважив, що цьогоріч пекарі орієнтуються на так званий європейський тренд – види хліба, рецептури, хлібні традиції.
У той же час на Бастіоні будуть представлені роботи майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, а на вулиці Низовій зможуть розміститися підприємці, котрі торгують сувенірною продукцією. В управлінні туризму очікують, що на «Прикарпатський вернісаж» прибуде зо дві сотні учасників.
Переконані, що проведення цих заходів буде відповідати тій відзнаці, котру отримує місто.
Володимир БОДАК

Переглядів: 797 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]