П`ятниця, 19.04.2024, 12:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 20 » НА КОНЯ
09:29
НА КОНЯ
Та, що живе піснями
Аліні Насадик 13 років, вона навчається в загальноосвітній школі №12 у м. Івано-Франківську. Дуже любить малювати та із задоволенням вивчає англійську мову. А також навчається в Івано-Франківській музичній школі №2 ім.Барвінського по класу фортепіано і паралельно освоює гру на гітарі.
Ще зовсім маленькою Аліна почала співати. Дівчинка брала активну участь в усіх святкових заходах, які відбувалися у дитячому садочку. Саме музичний керівник дитсадка першою помітила вокальні здібності маленької Аліни і порадила розвивати цей талант. Тому вже з 6 років дівчинка почала займатися співом професійно.
Спочатку Аліна Насадик займалася три роки у студії Бориса Данилишина в клубі обдарованих дітей «Соколята». Потім перейшла до „Вокальної студії Ірини Батюк” при міському Центрі дозвілля дітей та юнацтва, де навчалася два роки.
Зараз Аліна займається вокалом у Народному домі №1 у викладача Наталії Шевченко.
Дівчинка дуже любить співати. „Мені подобаються усі пісні, які я виконую. Можна сказати, що цими піснями я живу”, – зізнається Аліна.
Вона бере участь практично в усіх святах, які відбуваються в Івано-Франківську, є учасником концертних програм, обласних, міських виховних і спортивно-масових заходів. Також неодноразово виступала у концертних програмах з В.Мельниковичем („Гуцул-Хуліган”) та іншими артистами.
Аліна Насадик – неодноразова учасниця різноманітних конкурсів і фестивалів, має величезну кількість нагород і відзнак. Серед них: Гран-прі обласного фестивалю української естрадної пісні ім. В.Івасюка „Водограй”, I премія на 35-му фестивалі українських дитячих ансамблів у Польщі (м.Кошалін), II премія на Міжнародному конкурсі-фестивалі естрадної пісні та театрального мистецтва „Співограй” (м. Київ), III премія на Міжнародній телевізійній конкурсній програмі „Южний експрес” (м.Ялта), I премія на Всеукраїнському фестивалі дитячого та юнацького естрадного мистецтва „Веселі канікули осені” (м.Київ), I премія на Всеукраїнському фестивалі дитячої та молодіжної пісні „Кримська Фієста” (м.Симеїз), II премія на Всеукраїнському фестивалі сучасної української естрадної пісні „Дитячий пісенний вернісаж” (м.Київ), III премія на Всеукраїнському конкурсі „Джерело талантів” (м.Донецьк), I премія на Всеукраїнському фестивалі сучасної української естрадної пісні „Карпатські зорі” (м.Косів), I премія на Всеукраїнському конкурсі-фестивалі „Карпатські соловейки” (м. Івано-Франківськ). Крім того, у 2010 році Аліна Насадик була чвертьфіналісткою пісенного конкурсу „Дитяче Євробачення”.
У 2010 році дівчинка відвідала міжнародний дитячий табір  „Артек”, в якому стала переможцем конкурсу „Інструменталісти, класична музика”.
Понад усе Аліна мріє стати відомою співачкою. Вона прагне поїхати на „Дитяче Євробачення” і перемогти в цьому музичному конкурсі.
„Якщо б я у житті не займалася співом, то дуже хотіла б малювати”, – каже Аліна. Та й усі, хто знає цю дівчинку, відзначають її як неймовірно творчу особистість, а також як дуже веселу, добру і світлу людину. Аліна дуже наполеглива, вона уміє йти до поставленої мети. А значить, ми ще неодноразово пишатимемося, почувши про нові перемоги і здобутки Аліни Насадик.
Любов Загоровська
Переглядів: 1093 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]