П`ятниця, 29.03.2024, 14:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 6 » НА КОНЯ
09:45
НА КОНЯ
«Фліт» заманив до себе ангелів

Золота осіння пора – це не період застою і хандри, як дехто звик вважати, а навпаки – час для творення і звершення нових ідей і задумів. Початок осені виявився достатньо творчим для івано-франківських музикантів. Один за одним вони почали заявляти про себе презентаціями нових кліпів.

Тільки два тижні тому новий альбом презентував гурт «Кораллі». Одразу ж за ними подалися й інші музиканти. Відомий івано-франківський рок-гурт «Фліт» вимушено провів кадрову революцію – голосом гурту став колишній бек-вокаліст та гітарист Андрій Марків. А у вівторок разом із представленням нового-старого складу групи хлопці презентували і нову відеороботу «Ангели посеред нас».
Майже повністю навпаки – так у декількох словах характеризують новий кліп самі учасники гурту. Вони кажуть, що під час роботи над відео вперше за десятирічну історію гурту режисер взявся не використовувати традиційний відеоряд із гітаристами. Як пояснює сама режисер Олена Кулик, цією роботою вона хотіла привернути увагу до того, що в наш час дуже мало хто зважає на позитивні якості людини, а використовує один одного для власного задоволення.
Сюжет кліпу нагадує соціальний короткометражний фільм. Новий фронтмен Андрій  Марків зізнається, що роботи над самою зйомкою тривали недовго – менше 24 годин. Найбільшою проблемою, як не дивно, виявилося знайти крила для ангела.
Однією із найбільш болючих тем для гурту стало те, що ще навесні фронтмен гурту Володимир Новіков пішов зі сцени. Це, очевидно, і стало причиною того, що прихильники «Фліту» відчувають нестачу улюбленого гурту у мистецькому просторі. Самі учасники групи кажуть, що вони мали влітку декілька концертів, але то були переважно закордонні гастролі. На разі ж хлопці стверджують, що осіннього концертного туру «Фліта» не буде.
«Ми не складаємо руки. «Фліт» буде продовжувати працювати, - каже вокаліст гурту. – Влітку ми вже мали декілька концертів із тимчасовим вокалістом. Тоді ми побачили, що публіка все одно сприймає гурт нормально, навіть у трохи іншому складі. Ми переконані, що попереду у нас ще багато цікавого. Незабаром випустимо ще одну нову пісню, а протягом року плануємо зробити новий альбом».
Кажуть, що треба ще перечекати теплу осінь, щоби закінчилися різного роду фестивальні гуляння. Нормальну діяльність, на переконання Андрія Марківа, можна буде продовжувати тільки тоді, коли фанати «перейдуть у клуби». Щодо ротації нового відеокліпу, то «Фліт» пропонує переглядати його в мережі Інтернет.
Володимир БОДАК
Переглядів: 742 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]