Вівторок, 16.04.2024, 19:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 2 » НА КОНЯ
10:19
НА КОНЯ
Хліба було вдосталь

Минулої неділі в міському парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка відбулося традиційне Свято хліба. Протягом цілого дня сотні мешканців та гостей нашого міста мали можливість посмакувати найрізноманітнішими хлібобулочними та кондитерськими виробами. А смакувати тут і справді було чим – пекарі та кондитері на своїх стендах презентували рідкісну продукцію, котру неможливо віднайти у звичайних торгових точках.

Організатори дійства відзначають, що проведення такого свята – це своєрідний підсумок хліборобського року. Говорять цього дня не тільки про здобутки, але й про проблеми, із котрими стикаються виробники найбільш шанованого у народі продукту. «Кожен учасник Свята хліба представив свої новинки наступного маркетингового року. Ми сподіваємось, що цьогорічний урожай сприятиме тому, що хлібопекарська галузь оживе порівняно із минулим роком», – каже голова Гільдії приватних пекарів та кондитерів Івано-Франківська Ростислав Кукурудз.
Впродовж чотирьох годин зі сцени учасників та гостей свята розважали колективи художньої та самодіяльної творчості. Родзинкою Свята хліба стали незвичні випічки майже всіх пекарень. А це і оригінальні коржі, булочки, кондитерські вироби, а також унікальні зразки дієтичного та італійського хліба. Вперше на свято завітали пекарі із міста Кременець Тернопільської області. Гості кажуть, що жодної миті не пошкодували про те, що так далеко довелося їхати. А той асортимент продукції, котрий вони привезли, відвідувачі свята «розбирали на ура».
– Ми вперше завітали на ваше свято, проте вражень набралися чимало. До Івано-Франківська ми привезли те, що користується найбільшим попитом серед населення. Тут смаки свої – ми побачили, що людям більше до вподоби та продукція, котрої ми привезли трохи менше. Однозначно наступного року ми знову будемо брати участь у Святі хліба в Івано-Франківську», – зізнається менеджер зі збуту продукції пекарні ПП «Бекерай» Іван Кондратюк
Володимир БОДАК
Переглядів: 795 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]