П`ятниця, 29.03.2024, 16:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 14 » МІСТО
10:56
МІСТО
В ЄРЦ оголосили результати конкурсу
Конкурсна комісія 7 листопада оголосила список переможців конкурсу КП «ЄРЦ» з надання житлово-комунальних послуг на 2014-2015 роки. До участі зголосилися 19 фірм побутового обслуговування населення.
За підсумками переможцями визнано як чинні підрядні організації, так і нові. Зокрема, трубопровідні мережі третього округу обслуговуватиме ТОВ «Галичина ІВ», п’ятого – ПП «Малі трубопроводи».
Ліфти міста будуть обслуговувати ПП «Прикарпатліфт», новостворене комунальне підприємство «Ліфт-Франківськ» та ПрАТ «ОТІС» – українське представництво транснаціональної корпорації зі столітньою історією бренду.
Не знайшли підтримки конкурсні пропозиції ТОВ «Енергосервіс-ІФ», ПрАТ «АТП-0928», ТОВ «Сервіс-Сіті-ІФ», ПП «Гарант».
Абсолютна більшість рішень приймалася комісією одностайно.
Під час оголошення результатів голова конкурсної комісії Олег Капустяк відзначив важливість запровадження конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг. Крім того, він зупинився на ключових критеріях, якими керувалась у своїй роботі комісія.
Член громадської ради ЄРЦ Людмила Терещенко додатково зауважила, що в окремих учасників рівень конкурсної документації був вкрай незадовільний. Також, за її словами, значну увагу члени комісії приділили питанню наявності у конкурсантів основних засобів та інвестиційних пропозицій.

Місто, комфортне для проживання
Церемонія нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» відбулася 6 листопада в Києві під час «Семінару з питань благоустрою».
«У конкурсі визначаються різні показники, зокрема, кількість концентрації місць ДТП, протяжність вуличних мереж, наявність об’єктів благоустрою, озеленення міста, створення парків, скверів та місць відпочинку. До уваги беруть якість освітлення вулиць, впровадження нових технологій, рівень збереження культурної спадщини, залучення до міського бюджету додаткових фінансових надходжень з інших джерел фінансування. Так визначають, чи місто є комфортним для проживання як населення, так і відвідувачів», – розповідає директор департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак.
Відповідні документи подаються з підтвердженнями відповідних служб, зокрема, Державної екологічної інспекції, санітарно-епідеміологічної станції, правоохоронних органів, ДАІ та інших.
За усіма цими показниками конкурсна комісія у 2012 році присудила серед усіх регіонів України Івано-Франківську 3-тє місце за комфортністю проживання.

Переглядів: 697 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]