Вівторок, 19.03.2024, 12:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 22 » МІСТО
12:49
МІСТО
Довгі руки
Франківці цуплять державну горілку та «обчищають» жіночі сумочки
Минулого тижня у місті розгулялися «сумочники». Заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу внут-рішніх справ майор міліції Ігор Наливайко, інформуючи учасників оперативної наради у міськвиконкомі про кримінальну обстановку у місті за минулий тиждень, навів кілька випадків обкрадання дамських торбинок.  
Один прецедент відбувся 13 серпня. До правоохоронців звернулася місцева жителька. Поки та придивлялася до асортименту у салоні-магазині, спритний крадій вийняв з її сумки гаманець з кругленькою сумою в півтори тисячі гривень та банківськими картками.
Особу злодія міліціянти вже встановили. Наразі вирішується питання про його затримання.
Ще одного «рукастого» іванофранківця міліціонери вивели на чисту воду після того, як він поцупив з жіночої сумки мобільний телефон та п’ять з половиною тисяч гривень.
Минулого тижня у місті мали місце і більші крадіжки. Зокрема, Ігор Наливайко «виділив» керівництво Івано-Франківського спиртзаводу, що незаконно привласнило оковитої на 220 тисяч гривень. Зараз за фактом привласнення державного майна ведеться слідство.
Всього за минулий тиждень до Івано-Франківського відділу міліції надійшло 319 заяв та повідомлень про злочини. З них 66 зареєстрували в журналі єдиного обліку як кримінальні правопорушення.

Сплять на лавках, миються у фонтані
Франківські «бомжі» підбираються до центру міста. Якщо раніше вони облаштовували свої «спальні хороми» на вокзалі чи в закинутих будівлях, то з настанням теплої пори влаштовують нічліг прямо на площі Ринок. Тамтешні лави безхатьки використовують як спальні місця, фонтан – для банних процедур.
Занепокоєння такими «міграційними процесами» у місті під час оперативної наради висловив перший заступник мера Зіновій Фітель.
«Безхатченки постійно ночують на лавочках біля Ратуші, а зранку проводять там повний «туалет», – процитував він довідку служби оперативного реагування. – Вони вже облаштували там собі місце для проживання», – кпив віце-мер.
Розібратися із нічними завсідниками на площі Ринок З.Фітель доручив соціальним службам та міліціонерам. З цього питання вони відзвітують наступного тижня.
О. Г. 
Переглядів: 609 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]