Середа, 24.04.2024, 15:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 1 » МІСТО
10:43
МІСТО
«Це вам не ЖЕК!»

Газети із таким промовистим заголовком на першій шпальті минулого тижня франківські комунальники вручали всім присутнім на громадських слуханнях щодо роботи КП «ЄРЦ». На зустрічі розпорядники міського ЖКГ похвалилися успіхами за два роки діяльності та вислухали зауваження мешканців міста.

Захід, організований комунальниками, проходив у формі діалогу між очільниками ЄРЦ та іванофранківцями. Окрім керівника Вадима Войтика, у слуханнях взяли участь його заступники: Руслана Василюк та Петро Шкутяк. Також у якості гостей були присутні колишній заступник директора ЄРЦ, а нині секретар міської ради Микола Вітенко та народний депутат від ВО «Свобода» Руслан Марцінків.
Руслан Марцінків, якого першим запросили до слова, зазначив: ЄРЦ – чи не перше підприємство, яке відкрито проводить зустрічі з громадою.
«Важливим є постійний контакт із громадою. Це не тільки змога розповісти про здобутки, але й послухати самих жителів, повчитися в них та зробити певні висновки для покращення роботи», – стверджує Руслан Марцінків.
Далі до перемовин запросили громаду. Загалом, присутніх у залі зібралося більше сотні. Слово надавали всім охочим висловитися. За законами жанру, хтось із городян комунальників хвалив, хтось, навпаки, лаяв, а хтось просто говорив про наболіле, хоч і не зовсім по темі.
Одне із вагомих зауважень, що зробили мешканці керівникам ЄРЦ, – недостатньо прозорі, на їхню думку, тарифи на послуги підприємства.
«Хотілося б, щоб ви більше інформували людей про те, що робите, – докоряв ЄРЦшникам  мешканець будинку на вул. Довженка, 8 пан Ярослав. –  Ви ж домовляєтеся тільки з трьома-чотирма людьми в будинку, а решта не знає, ні що в будинку робиться, ні за що їм нараховується оплата».
Ще містяни звернули увагу комунальників на проблему оплати праці їхніх підлеглих. Мовляв, прибиральниці часто не отримують зарплатню своєчасно, а це теж недопрацювання. Також люди питали й перепитували, що до чого у нарахуванні тарифів, отриманні довідок, укладанні типових договорів… Комусь очільники ЄРЦ роз’яснення надавали прямо у залі, а когось запросили навідатися зі своєю проблемою окремо.
Насамкінець директор підприємства Вадим Войтик пообіцяв проводити аналогічні зустрічі у майбутньому, навіть у формі «ширшого» діалогу, з громадою кожного окремого будинку. У своїй заключній промові він наголосив: у ЄРЦ й надалі будуть прислухатися до ініціативи мешканців.
«Безумовно, ЄРЦ – лише перехідна структура. І своє головне завдання підприємство бачить у найефективнішому управлінні всім житловим фондом через пріоритетні програми. Завдання яких – допомогти власникам самостійно утримувати належну їм нерухомість. В тому числі шляхом вибору альтернативного управителя», – наголосив Вадим Войтик.   
О.Г.
Переглядів: 624 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]