Четвер, 25.04.2024, 21:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 17 » МІСТО
12:23
МІСТО
Стабільність – запорука розвитку

Третій рік поспіль пріоритети представницької гілки влади у розвитку Івано-Франківська залишаються незмінними.

Про це заявив голова фракції більшості ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді, голова бюджетної комісії Роман Онуфріїв. «Кожна попередня наша дія знаходить продовження у діях наступних і дає результат», – наголосив він.
Серед головних пріоритетів 2013 року Р.Онуфріїв назвав подальший розвиток мережі дошкільних навчальних закладів, відновлення роботи міської молочної кухні для немовлят, проведення капітальних ремонтів доріг, міжбудинкових та міжквартальних проїздів, реконструкцію парків і скверів та продовження ремонтів житлового фонду на умовах співфінансування мешканців.
Зокрема, за словами Р.Онуфріїва, уже наступного тижня планується відкрити першу чергу дитсадка на вул. Вовчинецькій, 210 і до кінця року повністю завершити його  реконструкцію, а також розпочати реконструкцію недавно переданого до комунальної власності міста колишнього дитсадка Львівської залізниці на вул. Хоткевича.
Головними пріоритетами у дорожньому господарстві 2013 року стануть завершення реконструкції перехрестя вулиць Галицької-Тролейбусної-Пасічної та будівництва вулиці Проектної на ділянці від вул. Гетьмана Мазепи до вул. Короля Данила. Міська рада також ініціюватиме звернення до облдержадміністрації з пропозицією про паритетне співфінансування капітального ремонту Набережної імені Стефаника, яка перебуває у вкрай незадовільному стані, та ремонту вулиці Івасюка. «Хоча, за логікою, ці об’їзні вулиці мали б ремонтувати за кошти обласного чи державного бюджетів», – наголосив Р.Онуфріїв. Також він поінформував, що цього року у міському бюджеті концентруватимуть кошти на ремонт міжбудинкових і міжквартальних проїздів.
Пріоритетом у фінансуванні ремонту житлового фонду стане самоорганізація та ініціатива мешканців, які забажають взяти участь у програмі співфінансування таких робіт. «Місто не залишає мешканців без опіки і левову частину коштів інвестує з міського бюджету, але ми просимо долучатися до ремонту своєї спільної власності, якою є будинок», – зазначив Р. Онуфріїв. У цьому зв’язку він також наголосив, що житлово-комунальна реформа в Івано-Франківську себе виправдала, відбулась і стала успішною. «Ми не говорили про реформу, ми її зробили, і зараз багато міст України переймають наш досвід», – заявив Р.Онуфріїв.
Левко КУТИНСЬКИЙ
Переглядів: 773 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]