Четвер, 18.04.2024, 10:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 5 » МІСТО
11:20
МІСТО

А мер проти

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус проти проведення аукціону на право влаштування літніх торгових майданчиків.
Про це він заявив під час вівторкової апаратної наради в міськвиконкомі.
«Жодних конкурсів проводити недоцільно. Підприємці, які торік виконали наші побажання і не допустили порушень істотних умов договору, повинні мати право на влаштування літніх торгових майданчиків і у 2012 році. Ті майданчики, які не псують вигляд міста, можуть залишитись. А ніяких додаткових майданчиків встановлювати в місті недоцільно», – пояснив свою позицію мер.

Нагадаємо, що минулого тижня заступник начальника міського управління торгівлі Віктор Рараговський повідомив, що цьогоріч право на влаштування літніх торгових майданчиків приватні підприємці вперше виборюватимуть на аукціоні, який має відбутися 30 квітня.


У Івано-Франківську цвістимуть сакури
Під час суботньої толоки в місті прибрали 140 гектарів території та посадили 130 дерев у Центральному міському парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка.
Про це повідомив перший заступник директора департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Василь Білик. Ще 200 саджанців дерев, які містові надасть обласне управління лісового та мисливського господарства, в обласному центрі, за його словами, планують посадити під час наступної толоки у п’ятницю. В. Білик також поінформував, що обласне об’єднання «Івано-Франківськторф» зголосилося надати містові три саджанці сакури. Зараз комунальники визначаються з місцем, де їх посадити, щоб цвіт сакури милував око мешканцям та гостям Івано-Франківська.
Варто додати, що свого часу три сакури перед своїм офісом на розі вулиць Пилипа Орлика та Володимира Великого посадили працівники одного з банків.

На всі будинки один господар
З 1 квітня КП «Єдиний розрахунковий центр» взяло на баланс житловий фонд колишніх ЖЕО №№2, 8 та №9, завершивши таким чином процедуру приймання-передачі житлового фонду міської ради.
Про це повідомила начальник служби оперативного реагування міськвиконкому Тетяна Клочко. Відповідно, ЄРЦ став єдиним балансоутримувачем житлового фонду колишніх житлово-експлуатаційних організацій Івано-Франківська. Спершу планувалось, що процедура приймання-передачі житлового фонду на баланс ЄРЦ мала завершитись до початку опалювального сезону 2011-2012 років. Зважаючи на те, що територія обслуговування ЄРЦ значно збільшилась, підприємству вже довелося залучити ще одну підрядну організацію, яка опікуватиметься територією колишнього ЖЕО-7.
Стах МІРЧУК

Переглядів: 653 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]