Середа, 24.04.2024, 01:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 21 » МІСТО
11:37
МІСТО
Машинам – нову дорогу, тролейбусам – нову лінію
В Івано-Франківську приступили до реалізації двох важливих проектів транспортної інфраструктури.
Київська фірма «Шляхпроект» розпочала перший етап підготовки – виконання проектно-вишукувальних робіт –  для  будівництва магістральної об’їзної дороги  сполученням вулиця Івасюка-Галицьке шосе. Міська влада попередньо погодила варіанти транспортних розв’язок на цій магістралі на вул. Івасюка, на cхрещенні з Клузівською дорогою та залізницею і при примиканні до Галицького шосе. Загальна довжина нової магістралі разом зі спорудженням транспортного моста та мостового переходу через залізницю становитиме 3,8 кілометра.
А ДКП «Електроавтотранс» розпочало реалізацію проекту будівництва нової вітки тролейбусної лінії вулицею Симоненка. Підрядником робіт буде БУ-429. За своєчасного і належного їх фінансування з міського бюджету тролейбуси «третього»  маршруту вулицею Симоненка до мікрорайону «Каскад» зможуть курсувати вже за два місяці.
Наш кор.

Заїхав на газон – плати штраф

Міський голова Віктор Анушкевичус закликає посилити роботу з виявлення і покарання водів, які паркують свої авто на газонах і в зелених зонах, а також робити це «процедурно правильно».
Як повідомив т.в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Валерій Козлов, впродовж минулого тижня рейдові бригади неодноразово виявляли припарковані на газонах автомобілі. «Таких машин було дуже багато, – каже В.Козлов. – Ми залишали їхнім власникам вимоги з’явитися до інспекції і дати свої пояснення, але прийшло їх не багато. Тому через органи ДАІ ми взнаватимемо власників таких транспортних засобів і викликатимемо їх до себе».
Крім того, міський голова зобов’язав керівництво міськвідділу міліції та відділення ДАІ навести порядок на дамбах річок. «Люди гуляють по дамбах, а ними машини гасають. Водії заїжджають на береги річок, де відпочивають люди, і миють там машини. Так не повинно бути. Наведіть з цим порядок. Я особисто це проконтролюю», – заявив мер і за невиконання свого доручення вчергове пригрозив призупинити фінансування МВ УМВС з міського бюджету.
Наш кор. 
Переглядів: 972 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]